AcasăNews„Sadoveanu” isi educa sclavele sexuale cu electrosocul

„Sadoveanu” isi educa sclavele sexuale cu electrosocul

Citind rechizitoriul procurorilor DIICOT nici nu-ti vine sa crezi ce se poate intampla in Romania zilelor noastre. Femei, dar si copile de 13 – 14 ani sunt rapite de pe strazi, batute, violate, drogate si transformate in sclave sexuale.

Victimele trebuiau „sa produca” pe Soseaua de Centura indiferent de vremea rece

Este cazul a zeci de victime ale clanului interlop „Duduianu”, salvate de descinderile in forta ale politistilor bucuresteni de la „crima organizata”.  Proxenetii erau condusi de catre Ion Duduianu si Vasile Mitrache, zis „Sadoveanu”. Conform declaratiilor nefericitelor sechestrate, acestea erau duse cu noaptea in cap pe Soseaua de Centura, unde erau tinute „la produs”, indiferent de timpul de afara, si cate 20 de ore pe zi.

Bataile repetate, violurile in grup si infometarea erau practici obisnuite de terorizare a lor, ca si  distractia favorita a lui „Sadoveanu”, care le electrocuta pana la pierderea cunostintei, „vanandu-le” cu un pistol cu  electrosocuri.

[youtube]deXNK2anF4Q[/youtube]

author avatar
Toni Matei
1.059 afisari

1 COMENTARIU

  1. Mda trist dar adevarat. Aia sunt luati dupa scapati si fac tot nenorocirile pe care le stiu. Nu se vor potolii niciodata. Cred ca nici politia nu vrea sa ii potoleasca.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger