AcasăNews„Sacrificarea” ii prieste lui Vanghelie

„Sacrificarea” ii prieste lui Vanghelie

Marian Vanghelie nu are nevoie de partid ca sa se descurce bine la nivel public

Eliminat brutal de Victor Ponta de la conducerea PSD Bucuresti, Marian Vanghelie prospera in sondaje si are mari sanse sa redevina primar al sectorului 5.

Marian Vanghelie nu are nevoie de partid ca sa se descurce bine la nivel public

Conform ultimului sondaj recent efectuat de CCSB, binecunoscutul „primar de la 5” ocupa un confortabil si onorabil loc 11 atat la sectiunea oamenilor foarte cunoscuti de public, cat si la cea in care este masurata increderea bucurestenilor in politicieni. Se poate spune ca, dornic sa scape oricum si pe loc de Vanghelie, Victor Ponta nu si-a facut bine socotelile, reusind doar sa-i ridice colegului hulit cota de piata.

Nu de alta, dar se stie ca romanii sunt foarte sensibili la orice victimizare politica, istoria demonstrand ca personajele supuse unor astfel de procese au avut doar de castigat in notorietate si credibilitate. Fara indoiala, la asta a contribuit si abilitatea naturala a lui Vanghelie, care l-a indemnat pe acesta sa nu intre acum intr-un razboi deschis cu seful sau de partid, ci sa astepte ocazii mai prielnice, repliat intre meterezele primariei sale. Unde „domneste” nestingherit de vreun lider PSD-ist.

Pesedistii Capitalei tanjesc dupa fostul lor sef

Pe de alta parte, multi dintre pesedistii bucuresteni il regreta sincer pe fostul lor lider, indoindu-se serios ca o confruntare electorala sub flamura Ponta le-ar putea aduce macar tot atatea voturi cate au obtinut atunci cand erau condusi de Vanghelie. Pe sprijinul caruia nu se mai pot baza nici macar asa, in numele orgoliului de partid, din moment ce orice reusita s-ar contabiliza in dreptul lui Ponta. Tot ce mai spera social-democratii din Capitala este ca fostul lor lider sa nu plece din PSD, cu sectorul 5 cu tot. Nu de alta dar, „descarcat” de sarcinile de partid, Marian Vanghelie isi poate acum face de minune campanie pe cont propriu, mai ales in conditiile in care multi locuitori din sectorul pastorit de el au ramas cu impresia ca Victor Ponta l-a pedepsit doar din cauza ca a vrut sa faca mai multe locuinte si sa vina in sprijinul oamenilor cu ajutorul „dusmanilor” din PDL.

author avatar
Adelina Ionicel
297 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger