AcasăNews„Regele etnobotanicelor”, atacat de hackeri

„Regele etnobotanicelor”, atacat de hackeri

Alin Rotaru a capatat porecla de „Rege al etnobotanicelor” deoarece a infiintat primul lant de „magazine de vise” din Romania

Galateanul care a facut milioane de euro din „droguri legale” si care incearca acum sa dea lovitura in spatiul virtual a fost tinta unor atacuri cibernetice, puse la cale de un fost angajat suparat ca nu si-a incasat leafa.

Alin Rotaru a capatat porecla de „Rege al etnobotanicelor” deoarece a infiintat primul lant de „magazine de vise” din Romania

Alin Rotaru, poreclit „Regele etnobotanicelor” datorita faptului ca a fost primul roman care a adus in tara substantele vandute la limita legii si ca a infiintat primul lant de spice-shop-uri, s-a reorientat spre afacerile din spatiul virtual.

Galateanul a facut sute de mii de euro vanzand plante etnobotanice

Detinator al mai multor servere, el ofera gazduire pe Internet, vinde domenii si are o televiziune online. Plecat o buna bucata de timp in Anglia, unde si-a inregistrat noua firma, Rotaru s-a intors in tara si arunca cu bani prin cluburile de noapte si pe la terasele din Capitala.

Acuzat ca a dat teapa unui specialist IT

Serverele si site-urile lui Rotaru au intrat in vizorul hackerilor

Daca in viata reala o duce regeste, in spatiul virtual Rotaru este vanat de un hacker, care i-a atacat unul dintre site-uri si a avertizat ca il va ataca continuu,  pana cand galateanul isi va achita datoriile. El sustine ca atacat un site al „Regelui etnobotanicelor” in momentul in care acesta a „uitat” sa-i plateasca salariul. „Rotaru mi-a zis ca are o firma de hosting cu datacenter de 150 mp si am convenit sa ma lase sa revand domenii de-ale lui, urmand sa iau si eu 20% din castiguri. Intr-o singura saptamana am vandut zece domenii, asa ca i-am cerut banii cuveniti. M-a amanat cateva saptamani, apoi nu mi-a mai raspuns la telefoane. Asa ca am decis sa fac ce stiu mai bine: i-am spart site-ul. I-am scris pe site „Hacked by…” si i-am lasat numele meu, ca sa stie de unde i se trage. Nu ma voi opri decat atunci cand isi va achita datoriile”, a avertizat piratul cibernetic.

author avatar
Narcis Voica
1.355 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger