AcasăNews„Profetiile Grupului Bilderberg” sau cum este intreaga lume condusa de o elita...

„Profetiile Grupului Bilderberg” sau cum este intreaga lume condusa de o elita oculta

Zeci de ani, grupul elitist Bilderberg a lucrat in cel mai mare secret pentru O Noua Ordine Mondiala.  Din 2012, a intrat in linie dreapta cu strategia.

„Era mai bine sa nu fi fost inventat Internetul”

In 2012, bilderbergii s-au intalnit la Hotel Marriott din Chantilly, Virgina

In 2008, bilderbergii au hotarat cenzurarea Internetului pentru a opri presa alternativa sa le demaste strategiile.

Asa arata o invitatie la intrunire

In aprilie 2009, Senatul american a introdus Cybersecurity Act , iar la 20 septembrie „Combating Online Infringement and Counterfeits Act (COICA). La o reuniune senatoriala pe teme de terorism cibernetic, din 2009, senatorul Jay Rockefeller (!) a spus: „Ar trebui sa ne punem intrebarea daca nu era mai bine sa nu se fi inventat Internetul”.

Invitatii iau notite cu ce au de facut

ACTA europeana a pacalit cateva state sa adere la inceput, apoi, din cauza manifestatiilor, multe au amanat ratificarea.

Henri de Castries a prezidat Bilderberg 2012

Insa, propaganda ca Internetul este folosit de organizatiile teroriste pentru a-si planifica atacurile continua.

Criza economica generata de oculta mondiala

La 6 mai 2009, cu putin inainte de intrunirea Bilderberg de la Hotelul Nafsika Astir Palace din Vouliagmeni, Grecia, reporterul de investigatii lituanian Daniel Estulin dezvaluia planul socant al elitei mondiale de a genera o criza economica incepand cu 2010.

Alison Redford, premier Alberta

Sursele lui Estulin i-au dezvaluit ca elita hotarase criza economica la intrunirea din 2006, din Canada, dar acum urma sa hotarasca modul in care urma sa se desfasoare: „ori o criza prelungita, ceea ce insemna decade de stagnare economica, ori una scurta, dar foarte intensa, aplicabila prin sistemul bancar interdependent, care ar fi facut sa cada tara dupa tara.

Ying Fu, viceministru de Externe, China

Guvernantii ar fi fortati sa accepte renuntarea la unele suveranitati, astfel pregatindu-se calea spre noua ordine mondiala”.

In prealabil, dezvaluiau sursele, urma sa se legifereze Tratatul de la Lisabona, care trebuia, la un moment dat, sa stea la baza unui superstat federal european.

Alex Jones, ziaristul care le sufla in ceafa

Cum tratatul avea o puternica opozitie prin organizatia „Libertas”, elitistii hotarasera ca patronii unor ziare de mare tiraj, invitati la intrunire, sa inceapa o campanie impotriva conducatorului miscarii, irlandezul Declan Ganley, cum ca era sponsorizat de traficanti de arme, controlati de industria militara americana. La scurt timp, presa a vuit de aceasta stire.

Republicanul Ron Paul, dusman de moarte

In 2010, republicanul Ron Paul, senator de Texas, spunea, in fata unui subcomitet al Casei Reprezentantilor: „Planul elitei este sa cada toate statele, sa-si piarda suveranitati nationale, sa impuna masuri de austeritate drastice in numele unei crize economice fara sfarsit, ca sa puna elita mana pe resursele naturale ale statelor, sa-si consolideze puterea si bogatia, dupa care isi va impune o singura moneda globala, in timp ce cetatenii vor trai intr-un stat politienesc,  supravegheati de tehnologie de ultima generatie.” Nu-i de mirare de ce vrea elita ca „Ron Paul si sustinatorii lui sa fie urcati intr-un avion cu sahizi sinucigasi, sa terminam cu ei”, dupa cum au fost inregistrati spunand doi bilderbergi la intrunirea de anul acesta.

Falimentarea Europei, nu a monedei euro

In 2010, Estulin a pus mana pe documente ale intrunirii Bilderberg.  In acestea, era vorba despre strategii pentru salvarea monedei euro,  infiintarea de institutii pentru a controla economia mondiala, alianta Iran-Rusia fiind catalogata drept „amenintare financiara”, scenarii pentru alternative la dolar! Pentru Europa, singura strategie se  constituia din pasii de urmat spre Statele Unite ale Europei, cu Herman Van Rompuy, prezent la intrunire, presedinte! Insa, pentru realizarea acestui scop, este nevoie ca economiile europene sa ajunga „tot o apa si-un pamant”, iar cu „stimularea falimentarii Europei” a fost numit responsabil Jean-Claude Trichet, sef al Bancii Centrale Europene. Tot in 2010, bilderbergii au hotarat inlaturarea lui Gaddafi, realizata in 2011.

Taxa pe carbon si inlaturarea lui Bashar

La intrunirea Bilderberg din 2012, „Green World Order” va intrat in linie dreapta cu „Earth Summit”, care se va desfasura la Rio, saptamana viitoare. La acest summit, „taxa pe carbon” urmeaza a fi acceptata. „Lumea verde” este un experiment, prin care se urmareste modul in care intreaga lume va accepta o guvernare mondiala green. Cum se vor aloca fonduri uriase pentru infrastructura green mondiala  – 45.000 de miliarde de dolari – bilderbergii spera ca nu vor avea probleme. Un alt vanator de Bilderbergi, Alex Jones, dezvaluia inca din decembrie 2009, bazandu-se pe niste „scurgeri de documente” de la Natiunile Unite, ca prin programul Schimbarea Climei se urmarea distrugerea industriilor nationale prin instituirea „taxei pe carbon” si preluarea resurselor naturale prin companii „eco” alese de elita, care sunt cu multi ani inainte in dezvoltarea unor astfel de tehnologii. Astfel, cand tarile vor semna acordul pentru „taxa pe carbon”, multe industrii „poluante” se vor prabusi, erecte fiind companiile occidentale posesoare de tehnologii moderne. Cercetatori platiti de elita, ca Maurice Strong, Paul Ehrlich si John P. Holdren, supranumit „tarul stiintei”, trebuie sa infiereze obiceiurile „poluante” ale oamenilor, pentru care tot companii elitiste vin imediat cu „alternative”.  In 2012, bilderbergii au mai hotarat inlaturarea regimului lui Bashar al Assad din Siria si gasirea unor mijloace de combatere a nationalismului.

author avatar
eNational
2.301 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger