AcasăNews„Primavara araba” a inlocuit dictatura politica cu Legea islamica Sharia

„Primavara araba” a inlocuit dictatura politica cu Legea islamica Sharia

Chiar in inima Londrei clericii musulmani au militat pentru Sharia, pentru ca le-a permis legislatia democratica

Presedintele Consiliului National de Tranzitie, Mustafa Abdeljalil, a anuntat ca in Libia va guverna legea Sharia. Poftim democratie!

Chiar in inima Londrei clericii musulmani au militat pentru Sharia, pentru ca le-a permis legislatia democratica

„In calitate de tara islamica, am adoptat Sharia ca lege esentiala si orice lege care va incalca Sharia va fi nula din punct de vedere legal si neavenita”, a declarat Abdeljalil in fata a zeci de mii de persoane reunite pentru o ceremonie de proclamare a eliberarii tarii de sub ” jugul” lui Gaddafi, pe care, tot „democratic”, l-au ucis fara proces. Nu ca alta ar fi fost soarta lui, dar macar de ochii lumii.

Democratia occidentala e nociva

Tunisia, Egipt, Yemen, Siria, Irak, Afganistan se indreapta spre aceeasi lege islamica intransigenta, menita sa pastreze traditia din strabuni si sa le scoata tinerilor din cap democratia occidentala nociva, care nu se potriveste societatii arabe. Asa cum au prezis multi analisti, de  inlaturarea regimurilor totalitariste din tarile arabe si musulmane au profitat gruparile religioase stricte, partidele islamice. In Tunisia, liderul Partidul islamist Ennahda, Rachid Ghannouchi, a declarat mergand ieri la vot ca „primavara araba s-a nascut azi”. Poate pentru el, caci pentru tinerii care au vrut deschidere spre democratie a inceput chiar in primavara. Unii i-au si strigat:” Pleaca! Esti un terorist si un asasin!” Oooops! Dupa ce-au votat, tunisienii au mers la o bere. Acum, cat mai au voie!

Ochi pentru ochi

Lapidarea, este cea mai frecventa pedeapsa din Sharia

Clericii musulmani spun ca impunerea Shariei cu precadere in tarile in care a calcat cizma occidentala se impune de la sine. Multe tari arabe si musulmane au optat pentru a alterna Sharia cu legi civile, dar se pare ca cele prinse in miscarea „primavara araba” ajutate de „aliatii” occidentali nu au parte de asa ceva. Sharia prevede milenara dreptate „ochi pentru ochi”, taierea mainii hotului, pedeapsa prin lapidare (omorarea cu pietre) a celor care comit adulter, condamnarea la moarte a homosexualilor etc. E rau? Cine critica Sharia va fi condamnat la moarte!

author avatar
Adina Mutar
502 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger