AcasăNews„Prima Doamna” a Frantei merge pe principiul „amanta noastra-i mai frumoasa”

„Prima Doamna” a Frantei merge pe principiul „amanta noastra-i mai frumoasa”

Hollande a inselat-o pe Valerie cu Julie de cand a castigat prezidentialele

Valerie Trierweiler, „oficiala” presedintelui francez, Francois Hollande, a iesit din spital cu ganduri mai bune decat a intrat, fata de infidelitate.

Hollande a inselat-o pe Valerie cu Julie de cand a castigat prezidentialele
Julie

Dupa ce a luat „o pastila in plus” de calmante, la auzul aventurii lui Hollande cu actrita Julie Gayet, Valerie se gandeste sa-si ierte iubitul. Ea ar fi gata sa accepte „triunghiul” amoros, numai sa ramana la Palatul Elysee. Decizia ei pare direct desprinsa din bancul cu sotia care, dupa ce afla de amanta sotului, il ameninta cu divortul. Iar acesta ii enumera tot ce o sa ia inapoi: casa, cont in banca, masina etc.

Drept impacare, sotul o invita la restaurant, unde aceasta vede un prieten comun cu o femeie. „Cine este aia?”, intreaba sotia contrariata. „Amanta lui”, spune sotul plictisit. La care sotia remarca fandosit: „A noastra e mai frumoasa!”. Revenind la Palatul Elysee, prietenii Valeriei o sfatuiesc sa nu se agate de speranta ca Hollande se va intoarce la ea, dupa relatia pasionala cu Julie Gayet. Care relatie ar tine, dupa unele surse, de doi ani, aceasta fiind cauza pentru care Hollande a tot amanat s-o declare Prima Doamna pe Valerie Trierweiler.

author avatar
eNational
892 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger