AcasăNews„Perversa” lui Macovei: Un reprezentant al societatii civile, sef la MAI

„Perversa” lui Macovei: Un reprezentant al societatii civile, sef la MAI

Monica Macovei este banuita a se afla in spatele acestei impuneri

Nici macar „igasizarea” fortata nu a avut darul de a produce atata panica printre angajatii Ministerului de Interne! Iar zvonul ca este foarte posibil ca Mircea Dusa sa fie schimbat chiar inainte de alegeri a provocat frisoane celor din sistem.

Monica Macovei este banuita a se afla in spatele acestei cerinte a UE

Bineinteles, nu pentru ca actualul ministru s-ar bucura de consideratia subalternilor, din moment ce pe acesta nici macar soferii de la garaj nu il baga in seama.

Politistii se tem ca, odata cu inlocuirea lui Dusa (foto jos) cu un sociolog, vor fi obligati sa treaca la exit-poll-uri

Numai ca, in premiera,  inlocuitorul sau nu va mai fi tot un om politic. Iar ofiterii de cariera se vaita deja ca vor sari din lac in put, cu un reprezentant al societatii civile in fruntea lor.

Capitulare neconditionata

Mircea Dusa

Blestemul Ministerului de Interne loveste din nou PSD-ul! Partid pentru care custodia acestui portofoliu s-a dovedit dintotdeauna un cartof prea fierbinte. Asa ca, dupa catastrofa „incompetentei” fatise a lui Ioan Rus, premierul Victor Ponta a mers pe o alta „mana moarta”. Care s-a remarcat doar prin fuga de orice responsabilitate, repetandu-le tuturor, obsesiv, ca nu sta decat pana in iarna la minister. Dar nici asa nu este sigur ca pe Mircea Dusa il vor mai apuca alegerile pe functie. Pentru ca, dupa cum sustin sursele noastre, coalitia guvernamentala de la Bucuresti pare sa fi capitulat neconditionat in fata doleantelor „Inaltei porti” de la Bruxelles. Iar printre „canoanele” impuse de conducatorii Comisiei Europene se numara si numirea unui reprezentant al societatii civile la sefia Ministerului de Interne. Conditie obligatorie pentru ca Romania sa nu sufere umilinta de a avea alegerile din decembrie supravegheate oficial.

Cine e alesul?

Dupa o scurta rezistenta de fatada, premierul Victor Ponta a decis ca nu are rost sa-si puna in pericol postul si, dupa „ Intelegerea de la Cornu”, a mai facut un pas inapoi. Desi banuieste ca totul nu este decat o stratagema a Monicai Macovei, suspectata a se afla in spatele darzeniei cu care „doamnele de fier” de langa Jose Manuel Barroso – Catherine Aston si Vivianne Reding – au cerut un sociolog sau un psiholog la sefia Ministerului de Interne. Iar cum inlocuitorul lui Dusa se va alege, mai mult ca sigur, dintre participantii de profesie la diverse talk-show –uri, ne putem astepta ca Marius Pieleanu, Teodor Cumpanasu, Hanibal Dumitrascu sau, de ce nu, Ana Bulai, sa ajunga in fruntea Politiei si Jandarmeriei Romane!

[poll id=”350″]

author avatar
eNational
1.615 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger