AcasăNews„Pericol iminent” in SUA! ISIS a ajuns in Mexic

„Pericol iminent” in SUA! ISIS a ajuns in Mexic

Modul cum au ajuns Humvee-urile in mainile ISIS a devenit subiect de gluma

Luptatorii ISIS, cei impotriva carora SUA a pornit un razboi antitero, au ajuns la „poalele” Americii. ISIS si alti extremisti planuiesc sa intre in SUA prin Mexic.

Modul cum au ajuns Humvee-urile in mainile ISIS a devenit subiect de gluma

Deja a fost semnalata existenta catorva celule islamiste ce asteapta un moment prielnic sa intre prin frontiera „poroasa” dintre Mexic si Texas, cu documente false sau pur si simplu pe rute ilegale.

Seriful din Midland, Gary Painter, a semnalat prezenta multor obiecte de rit islamic, haine specifice musulmanilor, abandonate sau pierdute pe rutele clandestine. Note informative avertizeaza asupra unor documente de identitate false. Cu toate acestea, departamentul-mamut Homeland Security nu se teme de vreo invazie ISIS, sustinand ca nu exista indicii directe ca luptatorii islamisti vor lua cu asalt SUA. O baza militara de la granita cu Mexicul a fost totusi plasata in stare de alerta, iar ofiterii federali au pornit in cautarea „indiciilor directe”. Administratia Obama este concentrata pe lupta cu ISIS in Irak si Siria, unde extremistii se deplaseaza in vreo 2000 de vehicule americane militare Humvee. Cica le-ar fi capturat de la armata irakiana care a fugit din calea teroristilor. Se intelege ca armata irakiana si-a luat la propriu picioarele la spinare, lasand teroristilor, care urmau sa vina, vehiculele militare. Dupa bombardamentele de luni, din apropierea Bagdadului, asupra pozitiilor ISIS, Obama l-a avertizat pe presedintele sirian, Bashar al-Assad, ca va actiona si in Siria, iar daca armata se va opune, „asta va insemna sfarsitul regimului”!

 

author avatar
Adina Mutar
620 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger