AcasăNews„Nepotul” lui Stefan cel Mare, incendiatorul vedetelor

„Nepotul” lui Stefan cel Mare, incendiatorul vedetelor

Cornel Cernoschi, barbatul care in urma cu doar cativa ani a facut senzatie sustinand in fata instantei ca este mostenitorul domnitorului Stefan cel Mare si, prin urmare, i se cuvine intreaga Moldova a revenit in atentia publicului printr-o actiune fara precedent in Romania.

Dupa ce, sustine Cernovschi, a incendiat masina solistului Mihaita Georgescu de la trupa „Bere Gratis” pentru o datorie neonorata de cantaret, „Nepotul” lui Stefan cel Mare s-a autodenuntat intr-o interventie directa a postului „RealitateaTV” si, ulterior, a fost condus de politisti la Sectia 5 din Bucuresti pentru elucidarea situatiei.

Cernovschi afirma ca a lucrat in aceasta vara la ridicare vilei solistului, mai exact la partea electrica a constructiei, aceasta fiind si specialitatea sa, insa nu a fost remunerat pentru munca prestata. Din aceasta cauza, sustine Cernovschi, a decis sa se razbune pe solist. De partea cealalta, Mihaita Georgescu afima ca nu mai are nicio obligatie catre fostul sau angajat. „Nu ii sunt dator niciun leu acestui om.

Acest individ a fost platit de mine personal pana la ultimul banut pentru lucrarea pe care a facut-o. Cu toate acestea, a continuat sa pretinda bani si sa ma ameninte”, a declarat solistul Mihai Georgescu.

„Sunt convins ca politia si parchetul isi vor face datoria si incendiatorul va fi pedepsit. Gestul sau este nu doar un act de distrugere, ci si o amenintare grava la adresa familiei mele”, a mai spus Mihai Georgescu.

author avatar
Mihai Pietreanu
646 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger