AcasăNews„Nasa” Tanţi Virginica, afaceri in stil sicilian

„Nasa” Tanţi Virginica, afaceri in stil sicilian

Tanţi Virginica

Continuam astazi dezvaluirile despre imperiul financiar cu care Tanţi Virginica Dumitrescu a impanzit toate zonele de lux ale Capitalei.

Tanţi Virginica

Dosarul „Chefalului”, intrat in exclusivitate in posesia noastra, cuprinde  amanunte incredibile despre Justitia particulara aflata la cheremul celei recunoscute pana si de ceilalti „rechini” drept „Regina smecheriilor imobiliare”.

„Nu vinzi, intri la parnaie!”

Terenul pe care s-au construit cladirile de lux de pe Intrarea Chefalului, dorit de Tanţi Virginica

Cateva spilcuiri din declaratiile aflate la dosar sunt elocvente pentru afacerile in stil sicilian pe care le derula Virginica Dumitrescu: „Subsemnatii Ghita Bogdan Daniel si Ghita Razvan Valentin am fost supusi la numeroase tracasari si amenintari de catre numita Dumitrescu Tanţi Virginica, in sensul ca ne-a formulat pretentii clare de a-i revinde terenul situat in Bucuresti, str. Intrarea Chefalului, nr.12F, spunandu-ne explicit ca in caz contrar ne va aduce pierderi mult mai mari decat am putea sa obtinem beneficiu din investitia pe care intentionam sa o realizam pe acest teren. Aveam cunostinta ca dansa se ocupa cu afaceri imobiliare, insa nu am avut reprezentarea pericolului ascuns in aceste amenintari”. Iar cei doi frati au ajuns in scurt timp sa se teama pentru libertatea si viata lor.

Arestat pentru favorizarea lui Max Balasescu, Betelie mai este anchetat si in alte dosare

Astfel, dupa ce au obtinut autorizatia de construtie pentru un imobil de lux, cei doi au intrat imediat in vizorul gruparii lui Tanţi Virginica:

Declaratia unui martor al DNA il incrimeaza direct pe procurorul Mihai Betelie

”Eram la teren si m-am trezit cu 30 de persoane ce au venit peste mine cu amenintari directe, ca terenul o intereseaza pe Virginica si sa i-l vand ei, daca nu vreau sa raman si fara el, sa iau si bataie si sa fiu bagat si la parnaie.

Am chemat Politia, am facut de-a lungul timpului nenumarate plangeri, dar toate au fost blocate. Chiar Virginica era cea care ma anunta ca prietenii ei de la conducerea Politiei au rezolvat totul. Mai mult, am ajuns sa fiu eu cercetat de politisti, dar neoficial, pentru rapirea si sechestrarea lui Tanţi Virginica. Norocul nostru ca in acea perioada eram plecati din tara si nu au avut ce sa ne faca”.

„Are el, Betelie, grija de voi!”

Cei doi investitori au fost tarati in peste 50 de procese, sub motive puerile, dar le-au castigat pe toate. Si dupa cum sustin in fata procurorilor victimele, au fost amenintati si agresati direct de catre celebrul procuror Mihai Betelie sa cedeze terenul lui Tanţi Virginica. Arestat pentru favorizarea lui Max Balasescu, fostul prim procuror al Sectorului 4 este anchetat si in alte dosare, fiind banuit inclusiv de aderare la un grup infractional. Iar intr-una din declaratiile aflate la dosar, un martor vorbeste concret despre presiunile facute de procurorul Betelie, in biroul unei inalte functionare, prezentata drept amanta sa.

author avatar
Catalin Tache
4.471 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger