AcasăNews„Misionarul” Hrebenciuc racoleaza „pocaiti” portocalii

„Misionarul” Hrebenciuc racoleaza „pocaiti” portocalii

Incurcate mai sunt caile politicii! Lucru dovedit pe deplin de mijloacele prin care USL duce campania de „starpire” a adversarilor politici.

Viorel Hrebenciuc munceste foarte mult, chiar daca nu la vedere

Astfel, in timp ce pe plan extern, Mona Pivniceru si Titus Corlatean au primit misiunea de a face lobby pentru supendarea lui Traian Basescu si indepartarea oamenilor acestuia de incredere din posturile cheie, la interior lupta se duce cu totul altfel.

Nelu Iordache a sperat in zadar ca „nea Viorel” il poate scapa de arest

Fara sa faca prea mult tam-tam la suprafata, Viorel Hrebenciuc  a devenit in ultima vreme foarte activ, pozand in „baiatul bun” al actualei coalitii guvernamentale, in fata caruia oamenii de afaceri si cei din sistem, cunoscuti ca apropiati ai PDL, isi pot deschide sufletul. Si baierele pungii…

„Hai ca s-a facut loc!”

Costel Casuneanu, curtat sa intre din nou in forta in circuitul asfaltarilor

Dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, cu doar cateva zile inainte de arestarea lui Nelu Iordache, Viorel Hrebenciuc a avut o intalnire de taina cu acesta. Haituit de anchetatori si stiind ca lantul DNA s-a strans in jurul sau, patronul Romstrade si Blue Air a apelat disperat la cel cunoscut de atata vreme drept eminenta cenusie a PSD. Dar se pare ca a sperat in zadar pana in ultima clipa ca vicepresedintele Camerei Deputatilor il va putea salva, acesta avand la acel moment alte prioritati pe segmentul business. Si anume revigorarea unor oameni de afaceri din zona Moldovei, printre care si Costel Casuneanu, care in ultima vreme fusesera trecuti pe linie moarta la contractele cu statul. Si care acum, dupa cum sustin sursele noastre, ar fi primit oferta de nerefuzat de a deschide noi santiere de constructii si de a asfalta soselele patriei. Ca, vorba aia, tot s-a facut loc !

„Stati linistiti la locurile voastre!”

Insa Viorel Hrebenciuc nu schimba culoarea politica doar afaceristilor, ci s-a apucat sa-i indrume in aprofundarea doctrinei social-democrate si pe mai multi oameni cu functii cheie in sistem. Care acum au fost asigurati de „misionarul” din Bacau ca, daca se convertesc, ii vopseste cu putin rosu si, gata, pot ramane linistiti pe locurile lor. De aceasta data insa plata ar urma sa nu se mai faca in numerar, ci in informatii.

A impanzit Moldova cu functionari recuperati

Un al treilea palier pe care se spune ca ar actiona Hrebenciuc este cel al functionarilor publici. Astfel, spre disperarea colegilor de alianta, se pare ca in institutiile publice din toata Moldova nu se mai poate face vreo angajare, organigrama fiind impanzita cu propunerile liderului PSD. Care, stranie coincidenta, in majoritatea cazurilor sunt fosti activisti ai taberei adverse. Dar care au fost spalati, parfumati si impachetati cu o fundita rosie de acelasi intreprinzator Hrebenciuc.

author avatar
Catalin Tache
1.544 afisari

2 COMENTARII

  1. Da super, de cand asteptam asta. Nea Hrebe, nu ma uiti si pe mine cu contractul de export, ala in care vand nisip imbuteliat de la Marea Neagra in Sahara. Si ma interesez si acolo, daca nu au nevoie de asfaltangii ieftini de la noi sa bagam si acolo 2-3 autostrazi. Ca daca ies contractele alea, o sa fie bani la partid pentru cheltuiala oho. Si daca tot racolezi matale portocalii, ii punem la incasta taxele acolo si la taieri(Boc, Blejnar, Videanu, Udrea(care face parcari), etc), ca oricum se pricep. Vin ai nostri, pleaca ai nostri, noi ramane tot ca prostii.

  2. Acum vedeti de ce nu l-a vrut basescu de cuscru.Era(este)un excroc mai mare si mai versat decat el si basescu nu suporta concurenta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger