AcasăNews„Mi-am ucis sotul. Vino sa ma ajuti sa strang mizeria!” Ce a...

„Mi-am ucis sotul. Vino sa ma ajuti sa strang mizeria!” Ce a urmat, depaseste orice imaginatie!

Glumele de 1 aprilie sunt amuzante atata timp cat nu fac rau nimanui. Insa, cand o farsa te da pe mana politiei, nu mai deloc amuzant.

O americanca din Tennessee a vrut sa ii faca surorii sale o farsa cum n-a mai facut niciodata. A fost atat de bine pusa la punct, incat a ajuns pe mana politistilor.

De 1 aprilie, Susan Tammy Hudson, in varsta de 52 de ani, a mers speriata la sora ei si i-a zis ca si-a omorat sotul si ca are nevoie de ajutorul ei ca sa il ingroape si sa ascunda dovezile incriminatoare.

„Eu fac mereu glume, asa ca 1 aprilie a fost un prilej sa ii fac o farsa adevarata surorii mele. M-am dus la ea si i-am zis „Helen, mi-am impuscat sotul. Vino sa ma ajuti sa strang mizeria si sa il ingropam”, a explicat femeia pentru presa locala.

 

Din pacate pentru Susan, sora ei s-a speriat foarte tare si a sunat o alta ruda ca sa ceara un sfat. Si asa, cineva a anuntat oamenii legii. La locuinta glumetei, imediat au venit politistii pregatiti sa vada o crima sangeroasa. Susan a fost dusa la sectie, pentru a o interoga. Dupa ce le-a spus ca a fost o gluma nevinovata, politistii au eliberat-o.

[youtube]Stse7BSp9PI[/youtube]

author avatar
Andra Nesu
675 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger