AcasăNews„Mascatii” Politiei au tras cu zecimale!

„Mascatii” Politiei au tras cu zecimale!

Toata „crema” trupelor de elita din cadrul IGPR s-a intrecut timp de trei zile, la Bucuresti, in cadrul unei laudabile actiuni de antrenament si „socializare” a luptatorilor din toata tara.

Inainte sa traga, „mascatii” au trebuit sa rezolve ecuatiile gasite pe foile puse langa pistoale

Competitia a avut drept scop dezvoltarea abilitatilor de interventie ale politistilor in situatii exceptionale, cei mai buni luptatori SIAS si de la Serviciile de Interventie Rapida din toate judetele avand de facut fata la nenumarate probe.

De la anduranta fizica si tragerea cu armamentul din dotare, pana la recuperarea unor ostatici din spatii inchise si transportarea lor pe teren accidentat, inclusiv prin gropi pline cu namol. Toate bune si frumoase, numai ca organizatorii le-au pregatit celor mai buni „mascati” din tara si un test surpriza. Astfel, epuizati dupa traseul fizic, politistii au fost nevoiti sa mai rezolve si o problema de matematica, rezultatul obtinut fiind de fapt numarul tintei care trebuia impuscate! Si, spre lauda lor, „mascatii” s-au descurcat nesperat de bine si la aceasta „capcana” menita sa le testeze concentrarea in situatii limita.

author avatar
Toni Matei
565 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger