AcasăNews„Mascatii” au intrat cluburile de fite

„Mascatii” au intrat cluburile de fite

Luptatorii trupelor de elita, ziua politisti si noaptea bodyguarzi

Au trecut ani buni de cand politistii de la „Interventii” care faceau si pe bodyguarzii pe la discoteci au fost imprastiati la alte structuri sau zburati cu totul din sistem.

Luptatorii trupelor de elita, ziua politisti si noaptea bodyguarzi

Iata insa ca roata s-a intors si, pentru a supravietui cu salariile de 2 000 de lei, unii „mascati” nu au avut incotro si s-au orientat catre un al doilea job.

Sprijin tacit

Astfel au ajuns responsabili cu securitatea la cluburile de fite. Ai caror patroni merg acum pe mana „cagulatilor” pentru a-si vedea linistiti de banoasele lor afaceri si nu par sa regrete deloc alegerea facuta. Chiar daca fostele „gorile” de la intrare, majoritatea provenind chiar din randurile lumii interlope, cam cracnesc de la venirea noilor colegi. Cu care nu prea mai este loc de „combinatii” cu valuta, fetite sau chiar „prafuri”. Cel putin deocamdata, sefii directi, care cunosc noua activitate a subordonatilor, nu le-au facut zile negre acestora, constientii fiind si ei ca altfel, la cat castiga pe „fluturas”, nu ar fi ramas in Politie.

Florin Marcu

author avatar
eNational
639 afisari

3 COMENTARII

  1. Pai e mult mai bine asa. Mai usor de strans informatiile, sunt infiltrati strategic, scade tentatia de a face diverse gainarii si toata lumea e fericita.

  2. pai in conditiile in care salariul este de 2000 lei,rata la banca jumate si restul pt intretinerea familiei,e normal sa faca asta.altfel…suferim de u.e., de norme europene,de cod deontologic,etc.in u.e. un politist are 4000 euro salariul.
    in loc sa profite de posibilitatea de penetrare si de strangere a informatiilor,sefii le dau in cap.

  3. Schema e veche, de ani buni si nu are legatura cu banii de la buget! Gealatii de la SPP „isi faceau de cap” la intrare in Bamboo, de exemplu! Evident ca si „instrutii speciali” ai altor structuri procedau la fel. Informatie corecta, dar aruncata in piata cam tarziu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger