AcasăNews„Mafia protocolului” din Primaria Capitalei

„Mafia protocolului” din Primaria Capitalei

Concertele din Piata Constitutiei ocoleau bugetul PMB

In cate scandaluri a fost implicata Primaria Municipiului Bucuresti in ultima vreme, aproape ca unul in plus sau in minus nici ca mai conteaza. Iata insa ca noile descoperiri de culise de la Capitala, operate odata cu „schimbarea liniilor” de aici scot la iveala amanunte care la prima vedere ar putea parea greu de crezut, fie si prin insolitul lor.

Concertele din Piata Constitutiei ocoleau bugetul PMB

Astfel ca, in plin scandal intre noua primarita a Capitalei, Gabriela Firea si tehnocrata Corina Suteu, ministrul Culturii in Cabinetul Ciolos, cu privire la organizarea manifestatiilor sportive in zona Kiseleff, o latura mai putin cunoscuta a „mizei” unor astfel de evenimente poate scoate din umbra asa-numita „mafie a protocolului” din cadrul PMB. „Mafie” care insa, sincer vorbind, se regaseste si in alte primarii, fie ele de sector sau ale unor mari municipii.

Invitatii VIP

Scandalul dintre Gabriela Firea si Corina Suteu scoate la iveala amanunte incendiare

Pentru ca, dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, cel putin in cazul unor importante concerte asteptate cu sufletul la gura de bucuresteni, Primaria Capitalei ar fi inchiriat pe bani de nimic Piata Constitutiei, recurgandu-se la acest gest de „marinimie” doar pentru ca, in schimb, tot felul de directorasi si sefuleti primeau invitatii VIP, pe care le imparteau rudelor, amantelor sau soferilor, dupa caz. Trecand insa peste insolitul situatiei ca zonele unde biletele erau cele mai scumpe „gemeau” de „vipane” care se vedea cu ochiul liber ca nu aveau ce cauta acolo, nu trebuie insa in niciun caz pierduta din vedere „gaura” care se crea astfel la bugetul institutiei.

Dar la buget nimic?

Corina Suteu

Iar in acest sens, cel mai simplu ar fi sa fie intrebati organizatorii anumitor concursuri cu cate invitatii VIP au fost obligati sa cotizeze la Primarie, pentru primirea avizelor necesare. Dar, ce-i drept, cum la noi o mana o spala pe alta, si organizatorii se scoteau de pe urma acestei scheme, sumele pentru care obtineau inchirierea anumitor obiective precum Piata Constitutiei fiind mult mai mici decat ceea ce s-ar fi putut aduce in mod normal la bugetul PMB.

Asa ca, decat sa se certe daca astfel de manifestatii ar mai trebui organizate sau nu, poate ca doamnele Firea si Suteu ar fi bine sa gaseasca o solutie pentru ca, de acum inainte, daca tot se fac astfel de concerte, barem sa se stranga ceva bani si la buget…

author avatar
Toni Matei
874 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger