AcasăNews„Mafia Permiselor”: „75.000 de euro bani de sprit, sa nu stie nevasta”!

„Mafia Permiselor”: „75.000 de euro bani de sprit, sa nu stie nevasta”!

Conform informatiilor noastre, zilele acestea magistratii Curtii de Apel Targu Mures vor pronunta sentinta penala a inculpatilor din asa-numitul dosar al „Fabricii de permise” de la Arges. Este vorba despre cea mai mare  operatiune sub acoperire efectuata vreodata in tara noastra, la care au lucrat, timp de peste doi ani de zile, temutii „vanatori de politisti” de la DGA.

Fiecare ofiter infiltrat a avut in spate patru masini de sprijin

O mana de tineri ofiteri care, atata amar de vreme, au dus o viata dubla si atat de riscanta cum nu vezi nici in megaproductiile de la Hollywood. Si care au dezvaluit, in premiera pentru „National”, amanuntele incredibile ale acestei misiuni, in urma careia a fost destructurat cel mai mare grup organizat infractional din Romania, condus chiar de „oameni ai legii” care au vandut, la preturi cuprinse intre 5.000 si 10.000 euro, peste 6.000 de permise auto!

„Ce fata de gabor!”

Politistii de la Rutiera au facut averi din intermedierea vanzarii de pemise auto

Ancheta care avea apoi sa se transforme intr-un adevarat tavalug a fost declansata de catre cei de la DGA Arges, in urma primirii unui pont ca un politist de la Rutiera se lauda pe la sprituri ca poata sa faca rost de permise auto.  Ce a urmat? Sa-i lasam sa povesteasca pe cei care i-au venit de hac „Mafiei Permiselor” : „ L-am preluat informativ, dar ne-am dat repede seama ca era doar un pion. In doua zile am mai descoperit cinci sefi de-ai lui implicati. Cand am tras prima linie, dupa doar o saptamana de cercetari preliminarii, am ramas stupefiati: aveam deja o lista cu peste 50 de insi implicati.  Si astia erau doar intermediari! Chiar ne-am intrebat intre noi uluiti: bai, dar mai sunt multi? Habar nu aveam insa unde o sa ajungem… „

La examene, politistii ii ajutau pe fata pe cei care dadeau spaga

„Aveam deja cativa oameni infiltrati, dar toti erau tinerei si, ca sa nu bata la ochi, am schimbat foaia. Pentru cea mai suspicioasa grupare, chiar cea din Arges, am trimis un ofiter intre doua varste, care sa se dea un om de afaceri din zona de nord, terorizat de nevasta ca nu are carnet. L-au tinut astia numai in bascalii, dar cand sa-i ia banii, apare un altul cu un cutit in mana, il apuca de barbie, il priveste in ochi si striga catre ceilalti: <<Bai, ce fata de gabor are fraierul asta!>> Transpiraseram toti, pregatiti sa iesim din masinile de sprijin, dar al nostru s-a dezmeticit imediat si a intrebat naiv, cu accent ardelenesc,  ce e aia gabor, starnind rasul celorlalti. Scapase! Il storceau mereu de bani in plus, il tineau de prostalau si prinsesera atata incredere in el, incat am mai reusit sa bagam sase investigatori pe filiera lui”.

700.000 de euro in noptiera

La sfarsitul misiunii, ofiterii sub acoperire ii cunosteau pe cei monitorizati mai bine decat familiile lor. Stiau cati bani faceau, dar parca nici lor nu le-a venit sa creada reactia unui subofiter, atunci cand i-au fost gasiti in sertarul biroului suma de 74.650 euro : „Aa, atatia erau? Habar nu aveam, ca pe astia de aici nu ii numar, ii tin si eu sa ma duc la un sprit cu colegii, sa nu stie nevasta”!  Ceva mai ordonat, un alt politist avea chiar un biletel pus peste banii din spaga gasiti intr-o noptiera din dormitor : 700.000 euro”.

Dupa ce DGA si-a indeplinit misiunea, inspectorii ANI au dispus si ei confiscarea averilor celor din „Mafia permiselor”. Unele fabuloase, despre care puteti citi in ziarul de maine : Morti de foame, la schi in Elvetia! ¤ „ – Bai, nu mai incasati nimic, ca nu mai avem ce face cu banii!” ¤ „Am pus-o, ne iau tiganii in p*** pe toti !”

author avatar
Catalin Tache
1.005 afisari

3 COMENTARII

  1. domnu ziarist..
    stai prost cu documentarea articolului
    mai intreaba si pe altii cu privire la activitatile celor de la permise
    poate iti spune domnu nicolae de unde avea informatiile…

  2. Este evident de ce nu erau suparati, pentru taierile de salariu, ei nu se bazau pe el. Dar cat timp s-au obisnuit cu „luatu”, nu mai scapa de obicei. Sumele cash mi se par colosale. Nu mai e nimic de comentat…..

  3. „Vreau si eu un permis de pescar , categoria rapitor.”

    Cui ma adresez??????

    Cei care au permise pe spaga mai conduc sau sunt la categoria „PERICOL PUBLIC LASATI-MA SA TREC ???????”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger