AcasăNews„Lotul Port Constanta” va fi lasat la vatra

„Lotul Port Constanta” va fi lasat la vatra

Aurelian Pilca va parasi si el arestul

Cu siguranta, caile Justitiei sunt mai incurcate si decat cele ale Domnului. Astfel, dupa ce au fost urmariti sub acoperire patru ani de zile, monitorizati , retinuti si arestati preventiv, coordonatorii contrabandei generalizate din Portul Constanta vor fi eliberati.

Aurelian Pilca va parasi si el arestul

Dupa cum „National” a anuntat in exclusivitate, „greii” care operau prin Vama Constanta Sud Agigea nu vor mai sta mult timp dupa gratii. Aurelian Pilca si „asociatii” sai vor beneficia peste doar cateva zile de indulgenta magistratilor, care au hotarat eliberarea lor. Induiosati probabil si d efaptul ca pana si procurorii nu s-au mai obosit sa ceara prelungirea mandatelor de arest preventiv, multumindu-se cu impunerea interdictiei de a parasi tara.

12-10-2011 – „NATIONAL” a anuntat „blatul” eliberarilor

Deci, nici dosarul asta nu va sparge gheata, fiind deja putine sanse sa fie primul in care se pronunta condamnari definitive, desi valoarea prejudiciului este de zeci de miliarde de euro…

[poll id=”143″]

author avatar
Toni Matei
294 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pai pana la urma nu s-a dovedit nimic concret. Omeniii se intorc in functii, asta dupa o odihna bine meritata in tara, pe la munte(ca nu au voie sa paraseasca tara) si dupa sarbatori revin la job.Vor face tot ce stiu, ca stiu sa faca, ca de la anu vin alegerile si e nevoie de multi bani. Oricum ce ii place romanului- circ la TV, de asta are parte.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger