AcasăNews„Grupul celor 11” lucreaza pentru o singura armata a UE

„Grupul celor 11” lucreaza pentru o singura armata a UE

Henry Kissinger si ministrul de Externe al Poloniei, Radek Sikorski, au gandit „reformele” in iunie

11 ministri de Externe au format o „bisericuta” in cadrul UE, straduindu-se sa dea o fata umana si democratica statelor-natiuni ale Europei.

Henry Kissinger si ministrul de Externe al Poloniei, Radek Sikorski, au gandit „reformele” in iunie

Cum sunt in intarziere cu strategia globalista, n-au mai pierdut timpul cu consultarea tuturor celor 27 de state membre UE, cazand din prima la exercitiul democratic.

Se pierde dreptul de veto

Ministrii de Externe din Austria, Belgia, Germania, Danemarca, Spania, Italia, Luxemburg, Olanda, Polonia, Portugalia si Franta, adica toate cele mai influente state din UE, au propus o serie de„ reforme”, in fapt reguli pentru centralizarea puterii si nasterea Statelor Unite ale Europei, dupa cum a „creionat” strategul globalizarii, Henry Kissinger. Se prevede alegerea prin votul cetatenilor comunitari a unui presedinte al „federatiei”, comasandu-se functia de presedinte  al Comisiei Europene cu cea de presedinte al Consiliului European, formarea unui Minister de Externe, care arunca multimii un os: viza unica in spatiul comunitar! Si ia ditamai ciolanul: statele „federale” vor pierde dreptul de veto in probleme de politica externa si in cazul ratificarii tratatelor europene. Pe cale de consecinta, aceste tari vor fi obligate sa sustina masuri si actiuni in materie de politica externa cu care nu sunt de acord.

O armata unica? Ei, as!

Proiectul „celor 11” propune si o „politica de securitate unica”, care presupune si o singura armata, dar aici s-au iscat disensiuni. Ca nu poti pune la comun armate puternice si hop si Romania!, cu fregata Ferdinand, ca „bonus”! Si pentru ca unii sunt mai „egali” decat altii, iata ce scrie in comunicat:„Scopul este de a face eforturi comune in domeniul apararii. Pentru unele tari membre, acest lucru va insemna in timp crearea unei armate europene unice”. Si tot pentru „unii” se prevede formarea in Parlamentul European „a unei camere speciale a deputatilor din zona euro”, ca poate au probleme de discutat si ceilalti i-ar tine din treaba.

author avatar
Adina Mutar
111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger