AcasăNews„Farsa de prost gust”! Ambasada Siriei la Bucuresti l-a votat pe Bashar...

„Farsa de prost gust”! Ambasada Siriei la Bucuresti l-a votat pe Bashar al-Assad

„Nespanzurat”, „Bashar” a intarit randurile opozantilor sirieni din Romania

Ieri, la Ambasada Siriei la Bucuresti, inca reprezentand un regim criminal, din motive absconse, Bashar al-Assad a fost ales „pentru prima data democratic” pentru un nou mandat.

„Nespanzurat”, „Bashar” a intarit randurile opozantilor sirieni din Romania

Fata in fata cu reprezentantii regimului Assad s-au situat sirienii opozanti. Din Romania, bineinteles, caci in Siria acestia sunt morti sau la puscarie. Ceea ce e cam acelasi lucru.

Trei pentru unul: Bashar al-Assad

Multe tari au interzis organizarea, pe teritoriul lor, de alegeri prezidentiale in Siria (Franta, Germania, Belgia), denuntandu-le ca „o farsa de prost gust”. Romania, nu! „In cursa sunt inscrisi trei candidati, favoritul fiind de departe actualul presedinte Bashar Al Assad”, se scrie in niste materiale de presa cu iz de reclama platita. Oricum, Ambasada a facut reclama doar lui Bashar, caruia i-a fost plimbat capul pe deasupra zidurilor, pe post de „sperietoare de ciori”. Pentru opozanti! Urat!. Cica ar fi „primul exercitiu democratic al cetatenilor sirieni in procesul de alegere al presedintelui” (citam tot din „reclame”), insa musai sa fie ales „favoritul”.

Care „favorit” este responsabil de uciderea a (mult) peste 160.000 de oameni, dintre care peste 15.000 copii. Bilantul a peste trei ani de lupta impotriva cetatenilor ce nu-l vor presedinte este catalogat ca „o catastrofa absoluta” de catre ONU: raniti-peste 600.000, infirmi -peste 15.000, infometati sub asediu-peste 500.000, refugiati – peste doua milioane, dislocati – peste noua milioane. De ce nu ar realege un popor pe presedintele care a folosit impotriva revolutionarilor napalm, butoaie cu TNT, bombe cu fragmentare, arme chimice, pe langa cele „clasice”?!

Reprezentantii regimului au facut uz de deget mijlociu

Sirienii din Romania, cei simpli, care n-au „legaturi primejdioase” cu ambasada sau alte servicii, au manifestat de nenumarate ori impotriva regimului criminal. De data asta, s-a intervenit, de la ambasada, la Primaria Capitalei, sa nu se dea aprobare, aflam de la presedintele APADAR, Viorel Ene, cel ce sprijina manifestatiile sirienilor opozanti. Jandarmii au fost „calare” pe opozanti, sa nu iasa din tarc, sa nu-l „spanzure” sau sa-i dea foc lui Bashar (era o efigie cu un lant), sa nu faca gesturi necuviincioase la adresa „diplomatilor”. Care, insa, au facut uz de degetul mijlociu in exces, catre opozanti, pana s-au luat jandarmii de ei. Urat!

[youtube]dxukQnAISww[/youtube]

author avatar
Adina Mutar
894 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger