AcasăNews„Expertul lui Trutulescu”, acuzat de jonglerii cu terenuri

„Expertul lui Trutulescu”, acuzat de jonglerii cu terenuri

Fostul colonel SPP a cumparat un teren la baza partiei Clabucet la un pret modic

Evaluatorul imobiliar care a stabilit ca terenul de la Clabucet sa-i fie vandut lui Gheorghe Trutulescu la un pret modic a fost acuzat, de-a lungul timpului, ca a aranjat mai multe expertize.

Fostul colonel SPP a cumparat un teren la baza partiei Clabucet la un pret modic

Cristian Faliboga, expertul autorizat care a decis ca terenul de aproape 800.000 de euro de la baza Partiei Clabucet sa-i fie vandut de Orasul Predeal fostului colonel SPP Gheorghe Trutulescu la pretul de 136.695 euro, este „vedeta” pe Valea Prahovei. In ultimii ani, el a fost implicat in contracte cu probleme, fiind acuzat ca a subevaluat bunuri imobiliare, pentru ca acestea sa fie achizitionate de „baietii destepti”.

Alaturi de sotia lui, care este tot experta, si de mai multi functionari publici, el a fost reclamat la Parchet si cercetat, insa procurorii au dispus anul trecut neinceperea urmaririi penale. Cel care l-a dat pe mana procurorilor, prahoveanul Tanase Cristea, a contestat in instanta decizia anchetatorilor, deschizand un proces la Judecatoria Sinaia. Dupa ce a fost amanat de doua ori, magistratii au inchis dosarul, declarand plangerea ca nefondata. Avocatul Tanislav Eliodor, reprezentantul lui Cristea, a evitat, ieri, sa discute despre acest caz. Reporterii „National” au incercat sa afle detalii despre acuzatiile care i s-au adus chiar de la evaluatorul Faliboga, insa, pana la inchiderea editiei, acesta nu a putut fi contactat.

author avatar
Narcis Voica
736 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger