AcasăNews„Don Pedro” Toba trece pe clanuri

„Don Pedro” Toba trece pe clanuri

Petre Toba este renumit pentru tinutele sale

„Inevitabilul” prezentat in exclusivitate de „National” s-a produs si Liviu Popa a pierdut sefia IGPR. A fost tras pe linia moarta a IPJ Bihor. In locul sau a venit Petre Toba, chestorul cu cel mai puternic sprijin „extern”, incluzand aici si Serviciile.

Petre Toba este renumit pentru tinutele sale

Ceea ce poate fi un atu pentru fostul secretar general adjunct de la Interne, mai ales ca, de aceasta data cel putin, Victor  Ponta nu a gresit prea mult cand l-a calificat drept un profesionist al muncii de Politie.

15.05.2012 - „National” a anutat schimbarea lui Liviu Popa

Atata doar, ca de la „Don Pedro” Toba, renumit pentru costumele sale impecabile, subalternii mai mici sau mai mari asteapta sa nu ii mai „asasineze” cu faraonicele operatiuni nationale de organizare de”filtre” rutiere. De altfel, se pare ca fostul si actualul sef al IGPR va demara in forta o actiune bine pregatita de „spalare” a imaginii Politiei Romane, prin decapitarea de urgenta a unor grupari interlope apartinand temutei mafii tiganesti. Ceea ce, fie si din punct de vedere managerial, e o miscare cu priza atat la opinia publica, cat si pentru moralul politistilor din strada. Care, daca si-ar mai primi si banii pe haine… Barem pe cei pe anul trecut.

author avatar
Toni Matei
337 afisari

1 COMENTARIU

  1. Daca fac arestari si decapitari, pentru a spala imaginea Politiei propun sa fie schimbati din 3 in 3 luni. Daca fac telejustitie, eu zic sa mergem la un gratar la o bere ca e hahaiala mai acceptabila. Iar partea cu primirea banilor pe haine……… lasa domne ca nu sau rupt cele vechi.:) Oricum felicitari pentu anuntul in exclusivitate de ieri.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger