AcasăNews„Cruciada” impotriva masinilor cu numere straine

„Cruciada” impotriva masinilor cu numere straine

PROBLEME – Soferii trebuie sa scape de numerele de inmatriculare bulgaresti

In doar doua zile, in urma actiunilor desfasurate la nivel national, sub pretextul prevenirii evenimentelor rutiere grave, agentii de circulatie au oprit si au controlat in trafic peste 35 .000 autoturisme, dintre care 17.186 aveau numere de inmatriculare straine.

PROBLEME – Soferii trebuie sa scape de numerele de inmatriculare bulgaresti

Politia Rutiera a pus astfel in practica avertismentul transmis zilele trecute, conform caruia va declansa o adevarata „cruciada” impotriva conducatorilor auto care se deplaseaza cu aceste masini. De altfel, nu mai putin de 6.100 soferi care mergeau cu masini de Bulgaria, Franta sau Spania au primit amenzi zdravene de la politisti, care le-au introdus datele de inmatriculare si in baza de date. Iar daca peste 60 de zile vor mai fi prinsi ca merg in Romania cu aceleasi masini, risca intocmirea de dosare penale.

author avatar
National
426 afisari

1 COMENTARIU

  1. Falsss … nu este corect . Informatia dvs este falsa. Nu exista legislatie din acest punct de vedere. Au primit amenzi cei ce nu aveau RCA , acte in regula , etc . Eu sunt o detinatoare de autoturism imatriculat intr-o tara din europa , am taxele platite la zi si nu exist nici o amenintare .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger