AcasăNews„Crima Organizata” destructureaza clanuri mafiote la norma

„Crima Organizata” destructureaza clanuri mafiote la norma

Este cat se poate de bine ca in Politie mai sunt si ofiteri care nu-si mai bat capul cu „igaseniile” propriului ministru si isi vad de treaba lor. Pentru care inca sunt platiti.

CRIZA . In ritmul asta, „mascatii” vor trebui sa gaseaasca figuranti platiti pe care sa-i mai retina...

Iar dintre toate structurile, cele mai ridicate performante le inregistreaza politistii de la „Combaterea Crimei Organizate” si procurorii DIICOT, care de la inceputul anului au ajuns sa destructureze nu mai putin de 150 de grupari infractionale.

Se depaseste planul cincinal?

Adica una pe zi. Cel putin asa o arata cifrele oficiale raportate superiorilor. Si despre care unii colegi carcotasi sustin ca nu ar fi musai umflate. Dar ca prea prinsi de depasirea planului cincinal la destructurari, „eroii” Internelor se cam grabesc si nu-i mai infunda asa cum trebuie pe liderii lumii interlope.

Care, dupa ce sunt plimbati prin fata camerelor de televiziune si se relaxeaza cateva zile pe „arestul vedetelor”,  se intorc in liberate, din lipsa unor probe solide. Dar, bineinteles ca nu trece mult si sunt destructurati din nou. Si uite cum cifrele statistice cresc de-a dreptul ametitor, de ai crede ca in ritmul asta ramanem cat de curand fara lume interlopa…

author avatar
Toni Matei
380 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger