AcasăNews„Conspiratia sexy” o dezvaluie pe amanta lui Tony Blair

„Conspiratia sexy” o dezvaluie pe amanta lui Tony Blair

Ziarul israelian Maariv i-a adresat o scrisoare deschisa sotiei lui Tony Blair, cerandu-i sa clarifice relatia acestuia cu Ofra Strauss.

Tony Blair pare ca se simte bine intre doua, dar gurile rele spun ca mai mult trage spre Ofra

Ofra Strauss, 51 de ani, divortata, este sefa companiei Strauss Group, ce detine un monopol in industria alimentara si care are un profit de 1,3 miliarde de lire. Ea este socotita principala cauza a protestului social recent din Israel, cel mai mare din istorie, din cauza mentinerii pretului ridicat la iaurt si branza. Presa, care se tine dupa coada Ofrei, a constatat ca Blair este un vizitator fidel al doamnei, sub pretextul ca rolul de emisar de pace pentru Orientul Mijlociu ii solicita prezenta in Israel.

Scrisoare catre Cherie Blair

Ofra si Cherie

Un editorialist de la Maariv chiar i-a cerut lui Cherie Blair sa clarifice natura relatiei dintre Ofra si distinsul ei sot, care „foarte, foarte discret, poposeste cu masina de serviciu la portile doamnei”. E adevarat, editorialistul cita „gurile rele” care susotesc despre o „conspiratie sexy”. Dar ii sugera lui Cherie ca Ofra si-a facut in gradina vilei un jacuzzi! Fara autorizatie. Pana sa raspunda Cherie la sugestiile cu dublu inteles, a raspuns Ofra, prin purtatorul ei de cuvant, Rani Rahav. „Ridicol! N-a existat niciodata, dar niciodata, nimic de aceasta natura intre ei doi”. Cand reporterii de la Daily Mail s-au dus sa-i ceara Ofrei un interviu, Rahav a amenintat ca suna la politie. „Aici e Israel, nu Anglia, noi facem legea aici!”, le-a spus. Ofra si Blair tocmai fusesera la New York, el la dezbaterea privind aderarea Palestinei la ONU, ea… nu se stie de ce. Insa prietenii lui Tony spun ca Ofra si Cherie sunt prietene bune. Si, ce?

author avatar
Adina Mutar
325 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger