AcasăNews„Clanul generalilor”, decapitat de la conducerea Armatei Romane!

„Clanul generalilor”, decapitat de la conducerea Armatei Romane!

Momente jenante la defilarea de la Constanta a trupelor de elita ale Fortelor Navale Romane. Pe faleza din fata Comandamentului Flotei, reculul armei unui militar a explodat, o schija lovindu-l pe acesta in genunchiul stang.

PRETEXT. Defilarea Fortelor navale, folosita de ministrul Apararii pentru a-si indeparta rivalii

Scena terifianta a ranirii marinarului s-a petrecut in fata a mii de spectatori si a zeci de personalitati politice si ale vietii publice. Insa, pe langa criza de nervi a ministrului Apararii Nationale, impuscatura i-a venit manusa lui Corneliu Dobritoiu. Cel care are acum pretextul ideal de inlocuire a membrilor asa-numitului „Clan al generalilor”, la doar cateva zile dupa ce scapase de „inamicul public numarul unu” din MApN.

L-au ajuns blestemele lui Becali

HOTARAT. Corneliu Dobritoiu nu rateaza nici un prilej de a se impune in Armata

Ani de zile, Gigi Becali s-a razboit cu generalul maior Catalin Zisu. Iar „blestemele” publice ale latifundiarului din Pipera l-au facut celebru pe seful Clubului Sportiv Steaua. Numai ca, pe langa aceasta functie, Catalin Zisu era de multa vreme considerat adevaratul conducator din umbra al Ministerului Apararii Nationale, din postura de sef al Comandamentului Logistic Intrunit.

ESEC.Generalul maior Catalin Zisu a fost „zburat” din fruntea Comandamentului Logistic Intrunit

Scaun pe care si l-a pastrat, indiferent de cati ministri s-au perindat la conducerea MApN. Numai ca, zilele trecute, Corneliu Dobritoiu l-a demis pe „sestache” de la sefia inzestrarii Armatei. Iar ieri, imediat dupa incidentul de  la Ziua Marinei, actualul ministru le-a cerut oamenilor sai de incredere sa declanseze o ampla operatiune de  control cu privire la proasta inzestrare a militarilor. Ancheta care se va solda, dupa cum sustin sursele noastre, cu decapitarea celorlalti apropiati ai lui Zisu, alaturi de care formasera „Clanul generalilor”.

author avatar
Toni Matei
5.874 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger