AcasăNews„Ciomagarii” Jandarmeriei intorc pulanele!

„Ciomagarii” Jandarmeriei intorc pulanele!

Jandarmii condusi pana acum de generalul Zoltan Balint (medalion) vor schimba obiectivele de altoit

Inca de la infiintarea sa, Brigada Speciala „Vlad Tepes” a Jandarmeriei a fost una dintre cele mai profesioniste structuri de interventii de la noi. Dar in acelasi timp, din pacate, si una dintre cele mai politizate, indiferent de ce forta politica s-a aflat la Putere.

Jandarmii condusi pana acum de generalul Zoltan Balint vor schimba obiectivele de altoit

Insa, in ultima vreme, „mascatii” de la BSIJ au fost priviti pana si de catre colegii lor de la ordine publica ca niste adevarati „fundamentalisti” in excesul de zel dovedit la implinirea unor operatiuni, multe cu vadite conotatii politice. Bineinteles, asta mai mult din cauza conducerii decat a jandarmilor de rand.

Singuri impotriva tuturor

Zoltan Balint

Sunt dusmaniti de moarte de „cagulatii” din Politie care au ramas fara misiuni din cauza lor, dar si de toti angajatii Ministerului de Interne, care n-au uitat ca ei au spart celebrul miting al politistilor. Membrii galeriilor de fotbal, dar si cei care au participat la mitingurile sindicale ii numesc pe fata „ciomagari” si pandesc orice prilej in care ar putea sa o dea „parte in parte” cu vreunul dintre jandarmii de la „Vlad Tepes”. Tot mai izolati, acestia vor avea cat de curand o noua conducere. Pentru ca, din informatiile intrate in posesia noastra, soarta conducerii BSIJ, in frunte cu generalul Zoltan Balint si colonelul Catalin Paraschiv, ar fi fost deja pecetluita de ministrul Ioan Rus, la sugestia unor veterani pesedisti din sistem. Cum despre cei doi comandanti se stie ca ar fi fost implicati chiar in unele dosare de coruptie, este posibil ca ei sa nu se mai incapataneze sa tina  atat de tare de scaune. Oricum, luptatorii Jandarmeriei se tem ca pentru ei schimbarile nu vor fi majore, noii sefi urmand doar sa le ordone sa intoarca „pulanele” impotriva altor protestatari, in loc sa-i lase sa-si faca meseria.

author avatar
Catalin Tache
2.174 afisari

2 COMENTARII

  1. Le pot schimba si hainele, ca oricum creierele le au sterse. Ei nu stiu decat ‘DAI BA OMOR LU ALA” sau „BAGA SITE-UL DE CULTURA IN DUBA”, sunt convins ca daca ii pui sa scrie site vor scrie „saite”. Da probabil ca sunt eficienti, sunt precum cainii, ii asmuti si ei musca……. saracele animale ele nu au ratiune din nastere. Asa ca daca il schimba pe Gigel cu Gogu e tot dracu ala. Ce e interesant don ministru s-a batut cu pumnu in piept, ca nu face schimbari majore si ce sa vezi are o pierdere de memorie de la o zi la alta…. hmmm sa ii fi dat oridine „micu Titulescu” sau „tatucu Iliescu”. Asa ca bai fratilor la pulaneala ca e pe gratis.

    • Măi Managalița îți urmăresc cu interes comentariile. Cred că ești un APV-ist frustat care crede că le știe pe toate. Din poziția ta de mînuitor de cazane cu ciorbă care toată viața lui nu a știut decăt să se îndoape pe banii statului te rog ai decența și nu comenta lucruri de care ești complet străin. Fără umbră de respect te salută un ciomăgar!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger