AcasăNews„Boierul” Vlad Voiculescu face cinste cu medicamente!

„Boierul” Vlad Voiculescu face cinste cu medicamente!

Speriat de dezvaluirile din „National” – care bineinteles ca vor continua!- despre penetrarea Ministerului Sanatatii de catre atat de influentele grupari organizate de „lobby” in favoarea marilor companii producatoare de medicamente, Vlad Voiculescu anunta cu surle si trambite ca va da un ordin minune.

Astfel ca, dupa ce a fost deconspirata legatura dintre ministrul Sanatatii, unul care stia ca va ocupa acest post cu sapte luni inainte de nominalizare si gigantii straini din domeniul pharma, cel caruia ii place la nebunie sa i se spuna „Boierul”   a anuntat ca prioritatea absoluta a mandatului sau a devenit, mai nou, indreptarea politicii ministerului in ceea ce priveste pretul medicamentelor! Si ca, in doar cateva zile, va emite un ordin prin care sa repare toate greselile de pana acum din sistemul sanitar!

Grija de pacienti!

Situatia bolnavilor care nu mai au bani sa dea pe medicamente, asta pare sa fie  acum principala grija care il…macina pe Vlad Voiculescu. Cel care, incoltit din toate partile, a pus-o de un anunt bombastic, luandu-si angajamentul ca „in zilele urmatoare vom avea un ordin de ministru care reglementeaza mecanismul de preturi, cat si cateva alte aspecte care sa asigure accesul pacientilor la medicamente- un sistem de raportare a lipsei medicamentelor, un sistem de monitorizare a stocurilor disponibile si masuri coercitive”. Deci, toate bune si frumoase, mai ales ca in ceea ce priveste „masurile coercitive”, Vlad Voiculescu promite ca acestea vor fi luate „fie ca este vorba de lucruri in curtea statului, fie ca este vorba de partenerii privati”. Numai ca, doar pentru cunoscatori, la inceputul anuntului, acelasi ministru „tehnocrat” al Sanatatii deplange situatia marilor companii farmaceutice, care nu ar mai fi venit in Romania, chipurile din cauza pretului la medicamente! Ca doar de aia au ajuns farmaciile mai dese decat scarile blocurilor si profiturile gigantilor pharma sunt, in Romania, mai mari decat in orice alta parte a lumii…

author avatar
Catalin Tache
732 afisari

4 COMENTARII

  1. 1. cu sapte luni inainte stia de postul de la Ministerul de Finante, nu de cel de la sanatate, iar Achimas daca gestiona cat de cat situatia dezinfectantelor era bine mersi ministru si acum.
    2. ordinul cu pretul la medicamente e răs- prorogat, ultima data in iunie, nu e nimic nou si stia toata lumea ca se va aplica incepand din septembrie. Unii sunt evident deranjati de asta. Si fac .. lobby!Este conspiratia celor care au adus sistemul romanesc de sanatate la sapa de lemn si vor sa nu se schimbe nimic
    3. ca sa faci o campanie murdara, National, trebuie sa te si pricepi! cu posibilitatile de informare din ziua de azi voi ati ramas la nivel de propaganda securistica si ne jigniti inteligenta sperand ca va credem cu aberatiile astea care nu se sustin! Sa vedem ce mizerii va mai trec prin cap! ca e clar ca nu va opriti aici! ordinul se executa nu-i asa?!Sa nu uitati insa ca ingropati singura incercare din ultimii 26 de ani de a aduce sanatatea romanilor pe drumul cel bun! de etica si profesionalism jurnalistic nu are rost sa mai discutam!

  2. Cu cat sta mai mult ministru al sanatatii ,”boierul”VLAD VOICULESCU,NOI pensionarii santem „terminati „cu preturile astea la medicamente!!!…..daca BANICIOIU psd-istul ,fost ministru A SEMNAT un ordin de micsorare a pretului la medicamente ,de ce NU se respecta si sa se micsoreze pretul?….nu se vrea de catre unchiul „boierului”NIC VOICULESCU care trage sforile cu pretul medicamentelor ,sa LE intre lor bani cat mai multi in buzunare!…..acum in toamna TREBUIE sa-i dam jos si sa vina inapoi BANICIOIU sa continue ce-a inceput …..altfel NOI pensionarii santem ,vai mama noastra!…un pensionar …

  3. Cum vrea cineva sa schimbe ce s-a dovedit a fi prost și în sănătate aproape totul ese asa, este acuzat de rele intenții, ca favorizează grupurile de interese. Eu chiar am încredere în acești miniștrii tineri care au interes sa perforeze căci pana la pensie este mult. Pana acum n-ați dezvăluit corupția tolerata de foștii miniștrii pe un mandat întreg, dar vedeți corupția la un ministru instalat de 2 luni.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger