AcasăNews„Blestemul Porsche” loveste copiii afaceristilor din Constanta

„Blestemul Porsche” loveste copiii afaceristilor din Constanta

La locul accidentului, bolidul condus de George Parteca a distrus tot ce i-a iesit in cale

Primele rezultate ale necropsiei efectuate de catre medicii legisti asupra cadavrului tanarului George Parteca a demonstrat ca acesta avea o alcoolemie de 1,7 grame la mie.

La locul accidentului, bolidul condus de George Parteca a distrus tot ce i-a iesit in cale

Si, foarte posibil, consumase si substante stupefiante inainte de a se sui la volanul bolidului sau Porsche 997 de culoare neagra, cu care s-a rasturnat in timp ce se deplasa pe Bulevardul Mamaia cu 240 kilometri la ora.

Prea mari asemanarile!

George Parteca

Tanarul, care de -abia implinise 22 de ani pe 22 octombrie, conducea superbul sau autoturism cu numarul de inmatriculare CT – 10 – XKW, cand, din cauza vitezei nebunesti, a pierdut controlul volanului in dreptul Clubului Bellagio, a intrat intr-un stalp de electricitate, a distrus pe cativa metri gardul verde, a doborat doi copaci, a izbit gardul unei proprietati de pe marginea lacului Mamaia si a doborat poarta altei case. Impactul a fost atat de violent, incat cei de la descarcerare s-au chinuit zeci de minute sa-l scoata dintre fiarele contorsionate ale masinii de fite. George Parteca era fiul patronului hotelului  de lux Del Mar si sfarsitul sau tragic seamana izbitor cu drama traita exact cu cinci ani in urma intr-o alta familie instarita de machedoni constanteni. Atunci, George Gabriel Gociman, care conducea tot un Porsche 997, dar de culoare rosie, si tot cu peste 200 kilometri la ora, s-a izbit de un stalp de electricitate si a murit in timpul descarcerarii, tot pe Bulevradul Mamaia. Culmea, si tatal acestuia detinea un hotel de lux in Mamaia…

Florin Marcu

author avatar
eNational
1.453 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger