AcasăNews„Batranii sacrificati” tin locul cald pentru „lupii tineri” din Politie

„Batranii sacrificati” tin locul cald pentru „lupii tineri” din Politie

Anghel Andreescu

Este din nou vanzoleala mare la Interne, unde se anunta un nou tavalug de schimbari. Iar strategii proiectului de restructurare din mers a ministerului sunt deocamdata in grafic.

Generalul Anghel Andreescu nu ar trebui sa stea prea mult secretar de stat la Interne

Chiar daca au aparut si primele poticneli in incercarea de intinerire masiva a conducerii, se merge in continuare pe mana asa-zisilor „lupi tineri” din Politia Romana. A caror posibila ascensiune fulgeratoare a starnit deja nemultumirea „nemuritorilor” generali aflati pe functii de nici ei nu mai stiu cand.

Ejectare precoce

Chestorul Petre Toba incearca sa se orienteze in „labirintul” de la MAI

Cercetat de procurori, Ioan Cabulea a absorbit socul produs de scandalul iscat in jurul organizariii Referendumului de demitere a presedintelui Romaniei. Insa cum ancheta se precipita, sfatuitorii lui Mircea Dusa au preferat sa nu riste nimic si nu au mai asteptat pensionarea strategica a secretarului de stat. Asa ca acesta a fost demis, pentru a fi pus la adapost de „vendetta” procurorilor, carora li s-a dat in schimb un nou „azimut”: noul secretar de stat Anghel Andreescu. Care indeplineste, la randul sau, toate conditiile pentru pensionare. Iar scoaterea la pensie a lui Andreescu ar putea fi solutia de avarie numai buna de folosit imediat dupa alegerile parlamentare din 9 decembrie, daca „buboiul” organizarii scrutinului va sta din nou sa se sparga. Situatie in care fostul sef al SPP va fi „ejectat” precoce din functie, lasand locul liber pentru chestorul Petre Toba. Care isi va putea incepe astfel mandatul fara a fi manjit de scandalurile inevitabile din aceasta perioada. Si, cum acesta a promovat mereu „lupii tineri”, planul ar fi finalizat. Atata doar ca unii colegi din „vechea garda” incearca deja sa-i susure la ureche generalului  Andreescu sa nu se lase dus din functie …

author avatar
Catalin Tache
1.053 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger