AcasăNews„Baronii” scot iar capul in PDL

„Baronii” scot iar capul in PDL

Odata rupt cordonul ombilical care-l lega de Traian Basescu, Emil Boc s-a trezit pe cap cu „baronii” PDL. Pe care s-a vazut nevoit sa-i readuca la varf pe usa din dos.

Palaria de lider al PDL i-a cazut pe ochi si nu mai poate sa-i distinga pe “dalmatienii” partidului

Cu greu scoase din prim-planul partidului, controversatele personaje au fost puse in fruntea comisiilor de specialitate ale PDL, statut care le-a reintrodus automat in conducerea partidului. Bulversati, democratii recunosc cu naduf ca au fost pacaliti, totul in partid revenind la „normal” dupa realegerea lui Emil Boc: „Ce-am facut? Ne-am trezit din nou cu Falca, Anton si Andrei bagati in conducere. Boc nu face absolut nimic, iar in partid nu se mai ia absolut nicio decizie. O sa vedeti ca nu se vor modifica legile electorale, nu se va reduce numarul de parlamentari, nu se vor comasa alegerile, nu se va face nimic”.

GHEORGHE FALCA n Primarul aradean a reu;it sa se fofileaza atat in Justitie, cat si in partid

La fel de iritata, Monica Macovei („lancea” anticoruptiei in PDL) a amenintat ca mai sta putin si, daca lucrurile vor merge tot asa, pleaca din PDL. Nu ca ar plange democratii dupa ea, dar orisicat. Sigur este ca nici supararile lui Macovei si nici nemultumirile manifestate de alti membri ai PDL nu l-au determinat pe Emil Boc sa puna piciorul in pragul cruciadei „dalmatienilor”.

MIRCEA ANDREI Oricat ar latra presa despre averea si afacerile lui cu statul, caravana senatorului trece

Concret, dupa proptirea lui Mircea Andrei in fruntea Comisiei pentru Justitie si Afaceri Externe a partidului si a lui Marin Anton la sefia Comisiei de Infrastructura, la sfarsitul acestei saptamani este programat Gheorghe Falca. Care va fi si el uns presedinte de comisie, deci va intra automat in BPN. For de conducere al PDL caruia Falca ii va aduce drept zestre anchetele DNA si procesul in care detine rolul de june-prim. Iar democratii nu vor putea face nimic cata vreme Boc, dornic sa se joace linistit de-a premierul si de-a liderul de partid, a decis sa lase “feudalii” patati sa faca ce vrea muschiul lor.

Pedelistii, fortati sa oficializeze relatia cu uneperisti

MARIN ANTON Da cu tifla verificarilor si acuzatiilor aduse de ANI cata vreme pedelistii nu pot trai fara expertiza lui

Dupa ce au racolat oamenii de la USL si au recuperat ce era de recupera de la PDL, uneperistii le-au cerut democrat-liberalilor sa grabeasca semnarea protocolului de colaborare pentru viitoarele alegeri. Stransi cu usa, pedelistii se pare ca au acceptat sa parafeze intelegerea. Protocol  in urma caruia cele doua formatiuni se vor angaja sa se sprijine reciproc la locale si generale, ba chiar sa aiba si candidati comuni.

author avatar
Simona Badulescu
830 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger