AcasăNews„Baroneasa vopselurilor”, Gabriela Hostiuc Baumann, afaceri cu statul de 850.000 de euro...

„Baroneasa vopselurilor”, Gabriela Hostiuc Baumann, afaceri cu statul de 850.000 de euro

O afacerista din Suceava, care este maritata cu producatorul de vopsele Peter Baumann si detine un castel in Germania, a primit ieri 850.000 de euro de la Directia pentru Protectia Copiilor, pentru a furniza medicamente centrelor de plasament.

Afacerista Gabriela Hostiuc si-a rotunjit averea cu 3.850.000 de lei din bani publici

Fosta jurnalista Gabriela Hostiuc, din Suceava, devenita doamna Baumann dupa ce s-a maritat cu un cunoscut producator de vopseluri, Peter Baumann, a primit ieri un contract de 3.850.000 de lei, adica peste 850.000 de euro, de la Directia pentru Protectia Copilului Suceava.

Conform contractului, firma detinuta de Gabriela Hostiuc Baumann – Farmacia Remedia SRL –  urmeaza sa furnizeze medicamente tuturor centrelor de plasament in care se afla copii institutionalizati, pe o perioada de trei ani.

Palatul Neuburg, vechi de 450 de ani, este situat pe malul Dunarii si este detinut de sotii Baumann

„Intr-adevar, suma este foarte mare, insa este vorba de un contract pe trei ani. Unele medicamente le vom cumpara compensat, altele la pret intreg”, a declarat pentru „National” Stelian Gorbanescu, reprezentantul DPC Suceava.

S-a maritat cu stapanul castelului

Patroana farmaciei Remedia a ajuns in atentia presei datorita povestii sale de viata, desprinsa parca dintr-un roman de dragoste. In urma cu zece ani, ea a plecat in Germania, ca sa lucreze in domeniul hotelier. A muncit in palatul Neuburg, vechi de 450 de ani, situat pe malul Dunarii, care era detinut de actualul ei sot. Dupa o perioada de tatonari, ea a inceput o relatie cu afaceristul german, devenind apoi sotia acestuia si, totodata, stapana castelului in care a muncit in urma cu un deceniu.

author avatar
Narcis Voica
1.709 afisari

1 COMENTARIU

  1. este vorba de o mare si regretabila confuzie… pentru care se pot cere despagubiri… de valoarea contractului in cauza… Este vorba de un prejudiciu de imagine imens… Vedeti Dvs. autor de articol… ecuatia este simpla… daca faceati u pic de cercetare… descopereati ca nu este numai un caine scurt de coada. Castigatoarea licitatiei de la Suceava, nu are nici in clin nici in maneca cu persoana despre care vorbiti Onor Redactie, este vorba de o cu totul si cu totul alta persoana, care din intamplare se numeste Gabriela Hostiuc, da acelesi nume ca persoana descrisa de Dvs. in articol dar care nu are nici o legatura cu Gabriela Hostiuc Baumann. Va rog sa retractati si sa cereti scuzele de rigoare persoanei in cauza… pentru ca in caz contrar vom intenta proces de calomnie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger