AcasăNews„Bancherii Vaticanului” au declarat razboi Papei!

„Bancherii Vaticanului” au declarat razboi Papei!

Situatia de la Vatican a luat o turnura neasteptata. Majordomul Papei Benedict a XVI-lea nu mai este un tradator, ci un aparator al Sfantului Parinte.

„Scurgerile” de informatii despre razboiul crancen din interiorul Cetatii Sfantului Scaun continua.

Previziuni despre moartea Papei

Adversari. Papa si cardinalul Tarcisio Bertone nu sunt tocmai amici

Totul a inceput in februarie, cand ziarele italienesti au dezvaluit „predictiile” cardinalului Paolo Romeo, facute confidential catre un om de afaceri, ca Papa va muri pana in noiembrie 2012 si ca deja au inceput luptele interne pentru alegerea unui nou papa. Cineva a facut iute un raport despre aceasta discutie catre Papa, pentru a-l avertiza in eventualitatea unui complot de asasinare. Raportul a trecut mai intai pe la presa si de aici un intreg scenariu apocaliptic. Insa, raportul a pus punctul pe „i”, anume ca, la Vatican, sfintii parinti isi disputa acerb functiile si privilegiile. In legatura cu arestarea majordomului Papei, pentru sustragerea de documente confidentiale, surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul au dezvaluit jurnalistilor italieni ca Paolo Gabriele este foarte loial Papei si ca acesta a actionat sub indrumarea unui cardinal, tocmai pentru a-l proteja pe Sfantul Parinte.

Cardinalul Tarcisio Bertone, omul din umbra

Inamicii acerbi ai Papei sunt „bancherii Vaticanului”, care doresc sa-si pastreze privilegiul de a toca banii dupa voie, necontrolati. Sursa l-a numit pe secretarul de stat al Vaticanului, cardinalul Tarcisio Bertone, ca element de putere ce se opune Papei, desi tocmai acestuia ii datoreaza ascensiunea sa. Bertone este cel care l-a demis pe presedintelui Bancii Vaticanului, Ettore Gotti Tedeschi, care impusese niste controale stanjenitoare asupra circuitului financiar si raporta direct Papei. Tot Bertone a dispus arestarea lui Paolo Gabriele si vanatoarea de alti „corbi”, adica surse ale presei, profitand de ocazie ca sa-si inlature adversarii.

author avatar
Adina Mutar
1.286 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger