AcasăNews”Singur intre patru pereti”, Nastase face analize politice

”Singur intre patru pereti”, Nastase face analize politice

Desi sustine ca se afla in ”cantonament”, fostul premier Adrian Nastase nu s-a apucat de tras de fiare, ramanand fidel scrisului pe blog.

ACTIV. De cand se afla ”singur intre patru pereti”, Adrian Nastase are mai mult timp pentru analize politice

Spre deosebire de detinutii de drept comun, care obisnuiesc sa stea la ”facultate” pentru trei, patru sau mai multi ani, Adrian Nastase nu a vrut sa-si imbogateasca CV-ul cu o astfel de ”experienta universitara”, preferand sa compare arestul cu un cantonament. Unul plin de inspiratie, daca este sa ne luam dupa recentele mesaje pe care politicianul le-a postat pe blogul personal. ”S-ar putea sa nu fie adevarat, dar e posibil ca, observand cresterea exponentiala a membrilor sectelor religioase in Romania, procurorii sa fi plecat – precum spaniolii in America de Sud, in urma cu trei secole – cu Biblia in mana – sa lupte pentru dreapta credinta.  Pentru credinta in Traian Basescu. Parerea mea…”, scrie Adrian Nastase.  ”La mine nu au venit procurorii sa verifice daca am votat de mai multe ori, pentru ca ei stiu cel mai bine ca scopul principal al condamnarii mele a fost ca in anii urmatori sa nu votez deloc. Si nici sa fiu ales…”, a mai completat politicianul.

author avatar
Victor Paun
1.672 afisari

2 COMENTARII

  1. Mai este putin si o sa se termine si mizeria asta de arestare!
    Din pacate asa procedeaza frustratii, elimina pe cei superiori! Iar dvs. chiar ati dovedit ca sunteti!
    Sanatate multa d-le Nastase!

  2. Bai nene ,ce mai vrea si ADRIAN NASTASE ?…eu zic sa lase analizele politice,sectele astea de la noi,ca tot el le-a dat voie!..mai bine s-ar gandi la RAUL asta ce l-a facut tarii!…a uitat ca intre 2000-2004 a dat liber la toti baronii sa-si faca averi babane si pensiile le-a tinut pe loc!…s-a facut cele mai mari privatizari,toate contra statului ,contra noastra,de catre MUSETESCU al lui ,care acum e pe lumea cealalta si EL sanchi se spala de toate!…NU te speli ADRIANE,iti spune unul care atunci ,la acea data te-am votat si v-ati facut de cap ,toti!…asa ca meritati toti la parnaie!…de la tine a invatat si BASESCU si a dat voie camarilei de asi face averi fabuloase,ce in SUA nici in 100 ani nu le faci!….acolo vor veni si ei sa fie siguri!…eu unul v-as da de la 25ani in sus ,la ce ati facut tarii!…un pensionar care a facut si lasa pentru tara 70km.de metrou,cand tu NASTASE si ceilalti va „hranea-ti de la sanul comunismului si acum nu mai este bun”!..ce lasa-ti voi in urma voastra?…analize politice?…cu astea traieste poporul asta?…din cauza voastra NU avem noi acum pensiile ce le meritam…si atunci de ce sa va mai iubeasca poporul asta?…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger