AcasăNews”Petarda” DIICOT in ”dosarul gazelor” a alungat ”vanatul” DNA !

”Petarda” DIICOT in ”dosarul gazelor” a alungat ”vanatul” DNA !

Structura condusa de Codrut Olaru a trimis dosarul in judecata

Reporterii de investigatii ai „National” au descoperit ca aruncarea pe piata, de catre procurorii  DIICOT,  a dosarului in care sunt acuzati de subminarea economiei nationale mai multi importanti oameni de afaceri si inalti demnitari a provocat o adevarata criza de isterie in ograda „colegilor” de la DNA.

Structura condusa de Codrut Olaru a trimis dosarul in judecata

Iar pe langa rivalitatea istorica dintre cei doi poli de putere din lumea anchetelor judiciare, oamenii lui Daniel Morar s-ar parea ca au toate motivele sa fie suparati pe cei ai lui Codrut Olaru. Mai ales in conjunctura in care Directia Nationala Anticoruptie avea in lucru un dosar extrem de greu impotriva unora dintre cei implicati in „scadalul gazelor”. Dar toata stradania lor s-a dus pe rapa dupa ce DIICOT ar fi furat startul cu „petarda” despre care se spune ca ar fi „fasait” dezvaluirile ce urmau sa fie facute in curand de procurorii anticoruptie…

Salvare miraculoasa?

Daniel Morar avea alte ganduri cu “lotul gazelor”

Sansele ca invinuitii din „scandalul gazelor” sa ajunga dupa gratii sunt minime. Desi acuzele de subminare a economiei nationale par atat de pompoase si amenintatoare, nici macar suspectii nu isi fac prea mari griji ca ar putea fi infundati cu probele existente la acest dosar aruncat atat de surprinzator in ochii opiniei publice.

Miliardarul Ioan Niculae nu stie inca daca judecarea sa e de bine sau de rau…

Mai mult, caz cu totul aparte pentru procurorii DIICOT, recunoscuti pentru severitatea lor si pentru modul draconic in care isi incoltesc „prada”, de aceasta data nimeni nu a fost saltat cu „mascatii” din pat, plimbat cu catusele pe la tribunal si bagat musai si cateva zeci de ore pe „arestul VIP”. De asemenea, iar fapt singular, dosarul a si fost trimis cu viteza luminii catre instantele de judecata, ceea ce inseamna ca orice eventuala ancheta paralela a fost compromisa, garantat! Si uite cum trimiterea in judecata ar putea reprezenta de fapt chiar o salvare miraculoasa a lui Ioan Niculae si a celorlalti din ghearele DNA…

author avatar
Catalin Tache
742 afisari

1 COMENTARIU

  1. De ce nu ma mira? Este destul de evident ca baietii destepti trebuie speriati dar scapati ca de „ce dracu domne vin alegeriile”. Si cum campaniile se sustin cu bani de unde sa ia si ei saracii, daca ii condamna pe astia? Ma inteb daca nu cumva si protestele fac parte din mare manipualare nationala. Ne trezim maine poimanine ca in perioada de proteste sa privatizat Politia, Parchet si DNA. Eeee ar fi ceva. Chiar ar fi o super treaba.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger