AcasăNews”Maurul” Laura Codruta Kovesi se intoarce la DIICOT

”Maurul” Laura Codruta Kovesi se intoarce la DIICOT

Acum ca si-a indeplinit misiunea, Laura Codruta Kovesi trebuie sa se retraga. Procurorul general a anuntat ca se pregateste sa revina la vechiul post.

Laura Codruta Kovesi isi pregateste plecarea din fruntea Ministerului Public

”Voi face ceea ce scrie in lege. Potrivit legii, in momentul in care imi expira mandatul de procuror general revin pe postul detinut anterior, respectiv de procuror in structura DIICOT si am sa ma intorc acolo”, a declarat Laura Codruta Kovesi, precizand ca intentioneaza sa ramana in fruntea Ministerului Public pana la expirarea mandatului. ”O sa raman pana in 2 octombrie sa-mi exercit atributiile si cred ca rostul meu ca procuror general este acum sa asigur stabilitatea in institutie, avand in vedere ca majoritatea functiilor de conducere in Ministerul Public sunt vacante”, a mai spus Kovesi.

Suparata pe politicieni

Desi sustine ca niciun demnitar al statului nu a facut direct presiuni asupra Parchetului, Laura Codruta Kovesi este deranjata de faptul ca politicienii au instigat populatia impotriva procurorilor. ”Ceea ce nu mi s-a parut mie in regula si ce cred ca este o presiune grava asupra activitatii procurorilor au fost declaratiile publice ale unor oameni politici care as putea sa spun ca au instigat populatia impotriva procurorilor. Nu mi s-a parut firesc sa spui ca «Fereasca Dumnezeu de procurori cand vor veni oamenii peste ei!». De ce? Pentru ca isi fac treaba?”, a afirmat procurorul general, mentionand ca, in urma anchetelor, au fost descoperite mai multe nereguli in desfasurarea referendumului.  ”Sunt foarte multe persoane pe lista care nu isi recunosc semnatura, care nu recunosc ca au votat. Am intalnit si dublarea semnaturilor, persoane care apar pe mai multe liste, CNP-uri inexistente. Avem mai multe liste cu aceeasi semnatura, cu acelasi scris”, a explicat Codruta Kovesi.

author avatar
Victor Paun
2.020 afisari

1 COMENTARIU

  1. Valentin D’angelo@ esti un idiot in putrefactie laura kakat kovergi o pupincuristasper sa raspunda cu inchisoarea

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger