AcasăNews”Judecatorul de un milion de euro” vanat de DNA este Ion Predescu...

”Judecatorul de un milion de euro” vanat de DNA este Ion Predescu de la Curtea Constitutionala

La ritmul nebunesc in care cad capete ce pareau infailibile si se opereaza arestari spectaculoase pe banda rulanta, nimic nu parea sa mai surprinda in Romania zilelor noastre.

Ion Predescu, „trofeul” ravnit de DNA

Si, totusi, DNA se pregateste sa dea cea mai mare lovitura de imagine de pana acum.

Marius Petcu afla zilele acestea daca condamnarea de sapte ani ramane definitiva sau nu

Iar dezvaluirea tintei procurorilor anticoruptie va produce soc si groaza in Justitia romaneasca, pentru ca este vorba despre implicarea intr-un dosar de trafic de influenta a unui nume de inalt magistrat de la chiar varful piramidei: Curtea Constitutionala!

Marius Petcu si dosarul „Dializa”

Avocatul Dan Dutescu, partenerul de afaceri al lui Petcu, il apara pe acesta la proces

Dupa ce liderul sindical Marius Petcu a fost condamnat de catre Curtea de Apel Bucuresti la sapte ani de inchisoare pentru comiterea mai multor fapte de coruptie, apropiatii acestuia au initiat toate demersurile posibile pentru eliberarea acestuia.

16.03.2012 - „National“ a dezvaluit intrarea in vizorul procurorilor DNA a unui inalt magistrat

Numai ca procurorii anticoruptie au catalogat incercarile unora dintre aparatorii  fostului presedinte al CNSLR – Fratia ca intrand mai mult in sfera traficului de influenta, decat in cea a lobby-ului.

9.01.2012 - Ancheta jurnalistica despre dosarul „Dializa“

Mai ales ca, dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, in paralel cu speta pentru care a fost condamnat, Marius Petcu mai era vizat de DNA si intr-un alt dosar, care viza fraudarea Programului National de Dializa cu peste sase milioane de euro, prin obtinerea de contracte preferentiale cu statul. Iar in firmele anchetate, in frunte cu Renamed Farma, Marius Petcu era asociat cu vicepresedintele PNL Dolj, avocatul Dan Dutescu. Acesta se numara acum printre aparatorii bunului sau prieten si partener de afaceri, cel care zilele urmatoare se va prezenta in fata magistratilor Curtii Supreme. Unde se va judeca recursul inaintat de DNA, urmand a se da decizia definitiva.

„Cocosul de Aur”

De altfel, Dan Dutescu pare a fi si liantul care leaga dosarul lui Marius Petcu de cea mai socanta ancheta instrumentata pana acum de procurorii anticoruptie. Cei care, dupa cum sustin aceleasi surse, au urmarit cu maxim interes eforturile avocatului doljean de a-si scapa clientul-asociat. Si, intamplator sau nu, acesta s-ar fi tot intersectat in ultima vreme cu doua judecatoare de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, de care il leaga o veche prietenie, mai ales de cea care detine si o importanta functie de conducere. Iar una dintre intalniri, atent monitorizata de ofiterii sub acoperire, s-a petrecut la restaurantul „Cocosul de Aur” din Craiova. Local apartinand nimeni altuia decat ginerelui judecatorului de la Curtea Constitutionala, Ion Predescu. Iar dupa cum „National” anunta in urma cu cateva luni, DNA vaneaza un inalt magistrat, pe care vor sa-l „agate” intr-un dosar de coruptie in care se vorbeste de o spaga de un milion de euro, acuzandu-l de complicitate la trafic de influenta. Si cum se spune si ca respectivele doua judecatoare ar fi explodat in cariera pe vremea cand ministru al Justitiei era acelasi Ion Predescu, probabil ca procurorii anticoruptie il vor gasi pe „judecatorul de un milion de euro” acolo unde nimeni nu se astepta: la Curtea Constitutionala. Cea mai inalta instanta din Romania, dar si cea mai controversata, cel putin in ultimele luni.

author avatar
Catalin Tache
5.690 afisari

5 COMENTARII

  1. Dan Dutescu este un escroc international impreuna cu asa-zisa lui nevasta, Steluța.
    Pe langa faptul ca a furat cat a putut din Programul National de Dializa, si-a format si o retea de curve personale printre asistentele medicale din centrele de dializa pe care le controleaza.
    Rar, o asistenta i-a scapat acestui pigmeu de 1,50 m !

  2. Coruptia si spaga sunt la noi in Romania un fel de trai. Si chiar se iau spagi bune nu se joaca baietii. Si pe an ce trece se perfectioneaza si probabil ca vor fi bagate si in nomenclatorul de meserii; Spagar si Corupt. Oare ne mai mira ceva? Anormalul la noi e normal. Dar imi plac aia care tot vin la TV si iau spagi de sute mii de euro si ne dau lectii de moralitate si corectitudine. La fel cum era si asta Petcu si mai nou e Marica alt ….. „Hai sictir spagaru dracu”.

  3. Bai nene,cu asa Caracatita ,sant de acord sa fie DECAPITATA ,indiferent daca in ea s-ar afla MAMA!…sa l-i se dea ani grei de puscarie la toti ,indiferent de culoarea politica!…..iar PETCU asta cu acolitii lui sa lase „CIOCU MIC”,ca poarta toata vina in MAGARIA asta impreuna cu avocatul sau!….pacat ca a compromis cat de cat PSD-ul!…el ca lider de sindicat trebuia sa apere drepturile salariatilor din SANATATE,nu sa se tina de alte magarii,sa-si faca asemenea avere care in SUA se face in 100 de ani!!….iar noi pensionarii murim de foame,din cauza unora ca el!…..la puscarie cu ei,cu cei care au infometat poporul asta!…..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger