AcasăNews”Buldogul” Blaga a rupt lantul de la Cotroceni

”Buldogul” Blaga a rupt lantul de la Cotroceni

Vasile Blaga s-a „atacat” dupa ce presedintele Traian Basescu i-a criticat pe democrat-liberali, sustinand ca acestia mimeaza opozitia.

Vasile Blaga a reusit sa obtina voturile de care avea nevoie pentru a-si reconfirma mandatul in fruntea PDL

”E parerea domniei sale”, a comentat sec Vasile Blaga.  Reactia presedintelui  PDL a fost  descifrata de alti lideri ai partidului, care au explicat ca intre Basescu si Blaga s-au distrus toate puntile de comunicare. Mai mult, aceiasi democrati-liberali au precizat ca seful statului si-a luat de mult mana de pe partid. Situatie de care Vasile Blaga a profitat din plin, dupa cum sustin colegii de partid. ”Jocurile pentru Conventia Nationala au fost facute. Vasile (Blaga – n.r) a reusit sa obtina sustinerea de care avea nevoie din partea filialelor”, ne-a declarat un parlamentar PDL. Sigur de victoria sa, liderul democrat-liberal a fost de acord cu organizarea congresului spre sfarsitul lunii martie, desi initiat insistase pentru luna mai. ”In privinta Conventiei  Nationale s-a discutat la BPN si presedintele partidului, domnul Vasile Blaga, va supune atentiei Colegiului Director National ,din 22 februarie, propunerea organizarii unei conventii cat mai rapide. Este singurul for de conducere, conform Statutului, in masura sa scurteze termenele”, a anuntat prim-vicepresedintele PDL, Cezar Preda.

[poll id=”442″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
920 afisari

1 COMENTARIU

  1. Blaga chiar nu vede ca vremea lui a trecut.Cu el presedinte pdl va ajunge la 5-6 la suta.Sa vina MRU presedinte cu garda tinara si necompromisa,cum ar fi C. Preda,Voinescu,Macovei, si altii ca ei.Gasca de afaceristi ce au vindut partidul sa ne lase pentru binele tarii.{Berceanu, videanu,Olteanu,madam Barbu,pensionarul de la Galati si alti elefanti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger