AcasăNews”Borfasul” Ghita declanseaza jihadul impotriva ”sectei Sorosiste”

”Borfasul” Ghita declanseaza jihadul impotriva ”sectei Sorosiste”

Sebastian Ghita ii ameninta pe ministrii si oengistii ”sorosisti” cu eliminarea lor din aparatul de stat. In replica, ministrul Cristian Ghinea atrage atentia asupra metamorfozei lui Ghita din ”borfas” in ”fascist”.

Reactualizat dupa mitingul anti-Oprea, razboiul dintre politicianul Sebastian Ghita si tehnocratul Cristian Ghinea a urcat la un nou level, acela al amenintarilor directe. Mai moale din fire, Ghinea ii sugereaza lui Ghita ca va sfarsi la bulau: ”S-ar crede ca din cauza ca s-a luptat Ghita cu Soros a ramas administratia romaneasca nedigitalizata. Au aplicat tactica IT-ul parjolit: furam noi tot ca sa nu ramana nimic pentru altii. Nu poti guverna modern fara sa ai sisteme IT functionale. Iar acest rateu e din vina <<baietilor destepti>>, cum isi zice Ghita insusi, pe care i-a apucat sa fure din patriotism. Borfasii devin fascisti inainte de alegeri, poate-poate scapa de puscarie. Aveti grija sa nu scape!”. Revolutionar ca orice ploiestean, Ghita ii anunta pe ”sorosisti” ca le-a venit sorocul: ”PRU va promova in Parlamentul Romaniei o lege care sa interzica ocuparea de functii publice membrilor ONG-urilor lui Soros si celor care in ultimii 5 ani au fost membri ai acestor ONG-uri. PRU va cere si aplicarea legii care interzice magistratilor, judecatori si procurori, de a primi bani, premii, distinctii, alte foloase din partea acestor ONG-uri”.

author avatar
Simona Badulescu
478 afisari

2 COMENTARII

  1. Trebuie sa le multumim ONG-istilor lui Soros ca măcar pentru moment l-a îndepărtat pe tupeiștul Ghiță de la contractele cu statul. Sper ca cetățenii sa nu voteze PRU, o umbrela a tuturor penalilor care cred ca parlamentul este terenul lor de joaca pana la moarte.

    • Nu vrei, mai bine, sa-l punem pe Soros direct prim-ministru, ce dracu’ ne codim atat?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger