Acasă“X Factor”: Delia i-a dat lovitura de gratie Ozanei Barabancea!

“X Factor”: Delia i-a dat lovitura de gratie Ozanei Barabancea!

Ozana a primit o lovitura extrem de dura chiar din partea colegei ei, Delia. Desi a asteptat cu zambetul pe buze verdictul juratei de la „X Factor”, Barabancea a sperat pana in ultima clipa ca protejatul ei, Dumitru Botnaru merge mai departe in galele live “X Factor”.

Tensiune maxima, duminica seara, pentru concurentii Deliei, care au aflat verdictul publicului.

Florin Ristei, Alex Mataev si Paolo Lagana sunt cei trei salvati de votul telespectatorilor, in timp ce Dima si Oana Muntean  au intrat la duel. Primul a cantat Dumitru, iar Oana, plina de emotii si extrem de suparata, a plecat de pe scena, si a stat impreuna cu prezentatorii show-ului, Razvan si Dani.

Botnaru a fost sustinut de catre Ozana Barabancea. Apoi a urmat Oana, care a cantat pentru memoria tatalui ei. Si pentru ca nu a putu sa isi stapanaeasca lacrimile, la finalul reprezentatiei Muntean a inceput sa planga.

[youtube]eflxgwgbwIs&list[/youtube]

Dupa ce s-a gandit indelung, Delia a decis sa nu il mai pastreze in concurs pe concurentul sustinut de Ozana Barabancea. In detrimentul lui a ales-o pe Oana. Jurata “Te cunosc de undeva” a privit trista cum iubitul ei a parasit atat de repede competitia, in timp ce Cheloo inca nu a iesit din socul vestii ca Paolo a fost ales de public.

Ozana Barabancea a venit in culise imediat dupa anuntarea rezultatelor pentru a fi alaturi de favoritul sau, desi Dumitru a primit rezultatul cu zambetul pe buze.

author avatar
Alina Costache
2.087 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger