AcasăNews“Turistii de divort” dau navala in Romania

“Turistii de divort” dau navala in Romania

Procedurile rapide si costurile scazute pentru divorturi au reusit sa atraga mai multi turisti straini pe plaiurile mioritice decat dichisitele campanii de promovare.

Romania le ofera europenilor divorturi ieftine si rapide

Romania este pamantul fagaduintei pentru asa-zisii “turisti de divort”. Adica oameni care doresc sa-si recapete libertatea,dar nu o pot obtine in tarile lor de bastina din cauza birocratiei si a preturilor piperate. Cum la noi in tara divorturile merg pe banda rulanta, sunt ieftine, rapide si flexibile, din ce in ce mai multi europeni aleg sa se desparta legal de parteneri pe meleagurile dambovitene.

In top se afla italienii, satui pana peste cap de regulile stricte din tara lor (divortul se pronunta dupa cel putin trei ani de trai separat). Mai mult chiar, in Italia functioneaza si o firma care ofera servicii de desfacere a casatoriilor in strainatate, in regim all-inclusiv, si care pentru minimum 5.000 de dolari pune la dispozitia clientilor si biletele de avion. Pentru a se separa definitiv, cuplurile trebuie sa obtina intai rezidenta ca mai apoi, dupa sase luni, sa ceara si divortul.

 

 

 

author avatar
Victor Paun
169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger