AcasăNews“TE CUNOSC DE UNDEVA”: Delia Matache vrea sa imite un lautar (Antena...

“TE CUNOSC DE UNDEVA”: Delia Matache vrea sa imite un lautar (Antena 1)

De sambata, 17 martie, Antena 1 le aduce telespectatorilor in showul „Te cunosc de undeva”,  vedete asa cum nu le-au mai vazut, intr-un show in care muzica si actoria se impletesc. Patru femei celebre si patru barbati celebri din Romania vor trece prin transformari incredibile si li se vor prezenta telespectatorilor intr-o ipostaza asa cum putini se gandeau ca i-ar putea vedea vreodata. Cei opt concureaza in showul Te cunosc de undeva, in fiecare saptamana unii impotriva celorlalti pentru a convinge juriul si publicul ca pot intra in pielea unor artisti deopotriva din tara noastra si strainatate.

Cantareata s-a aratat mai entuziasmata sa imite pe cineva la Te cunosc de undeva, din afara stilului ei muzical. „Mi-ar placea sa imit un rocker, solistul de la Guns’n’Roses. As vrea chiar si un interpret de muzica lautareasca. Gabi Lunca mi-ar placea foarte tare, s-ar potrivi cu ambitusul, cu vocea.”

Colegi cu aceştia la masa juriului emisiunii Te cunosc de undeva, vor mai fi Aurelian Temişan şi An­dre­ea Bălan. Cei patru vor evalua ediţie de ediţie, prestaţia concurenţilor, însă până acolo le-au pregătit teles­pec­tatorilor o surpriză de zile mari în pri­ma ediţie. Ei înşişi vor trece printr-o transformare incredibilă la începutul show-ului pentru a înţelege perfect eforturile concurenţilor vedetă.

 

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
1.667 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger