AcasăNews“Sotia naiva” a lui Remus Truica, complicitate la abuz in serviciu

“Sotia naiva” a lui Remus Truica, complicitate la abuz in serviciu

Irina si Remus Truica se afla in divort de cinci ani

Nevasta milionarului Remus Truica, Irina Truica, este acuzata acum de complicitate la abuz in serviciu in dosarul creditelor frauduloase de la BRD. Femeia, care se afla in plin divort cu afaceristul, explica acuzatia adusa de procurori printr-o “semnatura de sotie naiva”.

Irina si Remus Truica se afla in divort de cinci ani

Irina Truica a fost nevoita sa paraseasca tarile calde si sa infrunte gerul din Romania pentru a afla de la anchetatori ca i s-a schimbat incadrarea juridica din dosarul creditelor BRD, din complicitate la inselaciune in complicitate la abuz in serviciu.

Truica tergiverseaza divortul

„(Acuzatia — n.r.) se rezuma la o semnatura de sotie naiva. El (Remus Truica — n.r.) cand are de-a face cu alti barbati se ascunde pe dupa pomi in domeniul minunat din Snagov si in fata, inca, a nevestei, e leu. (…) Ce pot sa spun — domnul Truica are tot felul de probleme si in afara de asta. (…) Este o declaratie adevarata si atat. Nu cred ca aici vine cineva impotriva cuiva, vii ca ai fost chemat si ajuti cat poti procuratura, ceea ce mi se pare macar de bun-simt”, a declarat Irina Truica la iesirea din sediul DNA. Ea a mai spus ca de cinci ani incearca sa divorteze, dar procesul din Franta este tergiversat de sotul ei. „Dosarul nu merge pentru ca interesul sotului meu este sa il tergiverseze cat mai tare, astfel incat sa nu se pronunte, Doamne fereste, vreun partaj, sa fie definitiv, si intre timp furnicute de off-shore-uri sa-si faca diverse treburi, astfel incat sa castige timp. (…) Credeti ca toata averea lui e sub sechestru? Nu stiu ce are si ce n-are, dar urmeaza sa se afle toate lucrurile astea, sper”, a mai precizat Irina Truica. Remus Truica este acuzat de constituire a unui grup infractional organizat, abuz in serviciu, instigare la abuz in serviciu si complicitate la spalare de bani. Truica a fost pus sub control judiciar, iar pe averea sa (conturi bancare, terenuri si imobile, inclusiv casa din Snagov) a fost instituit sechestru asigurator pana la concurenta sumei de 35 milioane euro.

author avatar
Andrei Coman
2.267 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger