AcasăNews“Quiet zone”: micii galagiosi nu mai au voie langa business class!

“Quiet zone”: micii galagiosi nu mai au voie langa business class!

Decizia apartine companiei aeriene indiene IndiGo, un operator low-cost, cu o vechime de 10 ani pe piata, care a anuntat ca pasagerii cu o varsta mai mica de 11 ani  vor trebui sa ocupe anumite locuri din aeronave, in niciun caz in apropiere de cei care au ales zona business-class, considerata “un spatiu de liniste.” Reactia unor clienti: o idee prosteasca!

“Pastrand ideea de confort si avantaj pentru toti pasagerii, randurile 1 – 4 si 11-14 sunt, in general, pastrate ca o zona linistita la zborurile IndiGo. Aceste zone au fost create pentru persoanele care calatoresc in interes de afaceri, care prefera sa foloseasca timpul linistit pentru a lucra.”, argumenteaza compania aeriana.

Daca unii au criticat decizia, exista, insa, si persoane multumite de aceasta restrictie, multi calatori reclamand ca pe timpul curselor de lunga durata au fost groaznic de stresati de tipetele si galagia copiilor. In ceea ce-i priveste pe parinti, ei ii sfatuiesc pe pasagerii deranjati de zgomotul progeniturilor lor sa-si puna pe urechi o pereche de casti…

Ideea  zonei linistite (“Quiet Zone”) in avioane a fost preluata si de companiile low-cost Scoot Airlines, din Singapore si AirAsia X, din Malaysia.

author avatar
Bogdan Borcea
127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger