AcasăNews“Profa lu’ Gadea” a plans la TV de 14.000 de lei

“Profa lu’ Gadea” a plans la TV de 14.000 de lei

Cristiana Anghel, invatatoarea care a intrat in greva foamei in 2011, a primit aproximativ 14.000 de lei (140 de milioane vechi) de la Antena 3 pentru prestatiile sale televizate.

Greva Cristianei Anghel nu a adus vreun ban in plus dascalilor, dar i-a rotunjit ei veniturile in 2011

Grevista de odinioara candideaza astazi, in numele USL (via PC) pentru un loc la Senat. Calitate in care a fost obligata sa-si faca publica declaratia de avere.

Asa s-a aflat ca desele aparitii televizate cu ea intinsa pe patul de spital, palida si perfuzata, au fost contra cost, conform contractului incheiat cu Antena 3, referitor la ”drepturi de proprietate intelectuala”. Drepturi retribuite cu 13.613 lei, potrivit declaratiei de avere. Bani care s-au adaugat la cei 17.388 de lei castigati de invatatoare, din salariu, tot in 2011 si la cei 28.723 lei reprezentand pensia sotului (fost militar) pe un an. Si tot declaratia releva ca sotii Anghel si-au rostuit un autoturism Audi A4, dar au de achitat si un credit de 16.556 euro.

author avatar
Simona Badulescu
860 afisari

5 COMENTARII

  1. Acestei femei chiar nu-i este rusine sa ia bani de la antenele lui felix motanul ca sa joace rolul invatatoarei eroine pe amaraciunea adevaratilor dascali??? Cum este posibil ca perfuzata contra cost sa ajunga candidat la senat din partea USL???? In ce tara traim oameni buni????

  2. Inca o dovada ca enisiunile TV sunt „pregatite” si „preplatite”! Un lucru ma mira : chiar suntem consideratiasa „prosti” de acesti „specialisti? Aceasta „individa” a stat in „greva foamei” peste 70 de zile?!! Nu am vazut nicio reactie de la un doctor care sa o faca de „cacao” cu aceasta minciuna. Acum se spune ca a avut contract cu ea. Este la fel cu aparitia acestei Tufar in emisiunea lui Gherghe. Am ascultat cu adinca emotie faptul ca CNA nu poate face nimic fata de emisiunea respectiva deoarece au contract cu Tufar!! Imi aduc aminte ca acesata Gherghe condamna cu minie proletara faptul ca o „invitata” (Sensual parca) i-a spus ca pentru 500 euro nu poate spune asa ceva. Reactia : a dato afara din emisiune cu indignare deoarece ei nu platesc e nimeni. Turcii spun Sictir!!

  3. HALAL NATIUNE! Dar colegii d-nei cum o privesc acum oare? Le rade in nas d-na !Asa cum rad toti smecherii din tara asta care se „descurca”.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger