Cauta

“Pedepsit” in puscarie, Bote a inceput sa si “iubeasca”

Libertatea

O eleva de 18 ani din Iasi se prostitua ca sa poata avea bani de scoala, de haine si de mancare. Daca e adevarat, e foarte trist. Daca nu, e treaba instantei sa stabileasca ce si cum.

De la extaz la agonie nu-i decat o puscarie!

Povestea are, insa, si o latura mai putin cunoscuta, care tine de ciordeala de presa practicata la „Libertatea”. Dupa ce alte ziare au tocat subiectul in editiile on-line, fituica il da ca fiind exclusivitate. Maine-poimaine o sa vedem si „exclusivitatea” a mai data naibii: Romania este astupata de zapezi.

Adevarul

Eternul Cartianu trage la condei-viteza un editorial despre un copil flamand, vazut la televizor, in mijlocul nametilor. Ce-ai mancat azi, nimic, zice pustiul, dar ieri, tot nimic, dar alaltaieri, tot nimic. De trei zile copilul nu mai mancase, troienit fiind, motiv pentru Cartianu sa sara la gatul parintilor care nu au facut provizii. Asa se vede din biroul lui, nu mai insist cu alte explicatii. Din al meu se vede altfel. Ce-ai scris azi, Cartiene? Un editorial. Fara valoare, zic eu. Dar ieri? Tot un editorial. La fel de fara valoare, insist eu. Dar alaltaieri? Tot un editorial. Nu are rost sa merg mai departe, bai Cartiene, dar parintii tai ce au pazit de nu te-au invatat sa construiesti un text ca lumea? Sau ai facut scoala scrisului la „Le Cristoi d’ aujourd’hui”? Ca prea se vede.

Antena 1

100 de minute cu Alessandra Stoicescu. Nu este titlul emisiunii. Sunt 100 de minute cu Sandra imbracata, cu umerii acoperiti. Ramai asa, e mai bine sa ne provoci gandurile, dupa ce ai citit „Fetelor, tara va vrea goale”, publicat de nebunul ala de la „Piti-analist”, in „National”, decat sa ni te cam oferi aproape la concurenta cu mazdroapele porno.

Evenimentul zilei

Un ziar minunat si foarte vesel. Dan Andronic se simte sigur pe el cand scrie ce i se pare, umplandu-i-se sufletul la sintagma „televiziuni cacanii”, ca raspuns la „presa portocalie”, iar Cristoiu scrie ce crede. Primul nu razbate dincolo de cacaniu, impiedicandu-se in idei, al doilea mai are putin si crede ca Dumnezeu s-a nascut la Gagesti, in Vrancea, la trei zile dupa el, si el, Cristoiu, i-a pus stiloul in mana. Nici unul, nici altul, nici altcineva de la pravalia portocalie nu si-a dat seama ca ziarul de miercuri, 15 februarie, poarta pe pagina intai sigla cu „marti, 15 februarie”. Dar, ma rog, ne-am obisnuit sa veniti voi cu subiecte preluate din “National” si la cinci zile dupa, dandu-le anvergura de “exclusivitati”. Ati mintit poporu’, cu Cristoitoru’!

Libertatea.ro

Vino la circul lui Lis, neamule, caci consoarta lui declara sus si tare ca fostul primar bucurestean a fost primul ei barbat. Poate singurul, coana Joitico, zau asa, ca se intelege ca dupa aia au mai fost si altii, iar de nervi, nu alta, Lis va retroceda imobilul din Pandele Tarusanu nr. 14 cui trebuie, nu unui mort fara procura, care, plecat intre drepti fiind, intra totusi in tara cand avea el chef!

Pro TV

Spectacol de toata jena cu ridicarea autoturismului Monicai Tatoiu, regizat de Maruta. Istericale, plangeri la politie si niste vorbe care dau de gol interesul ambilor. Coana Tatoiu tipa ca televiziunile nu stiu cum sa mai faca raiting pe bani putini, dar si ea nu stie cum sa faca sa apara tot mai des, pe post de guru, daca se poate. Si, ca sa fie taraba prostiei plina, o scapa din gura pe nemestecate. Nu-l mai  da in judecata pe pitifelnic, e de ajuns „dosarul de contraventie” intocmit acestuia. Coana mare, stai pe canapea si da-ti cu saruri pe la nas, ca Diazepam nu mai este. Hai sa-ti explic. Dosare de contraventie nu exista, poate numai in mintea ta, cand vei ajunge ministru la Interne. Adica la neuroni, la sinapse si la circumvolutiuni.

Click

Botezatu jeleste de nenorocirile prin care a trecut la inchisoarea Ca Del Ferro din Cremona, pe vremea cand era arestat. “Vocea mi s-a gatuit, amintirile m-au coplesit”, zice el ca intr-o doina. “Doina” fiind de genul feminin, nu se potriveste la el. Deci, ca intr-un „Doin”. E vorba de primul volum, „Pedeapsa”, al audiobook-ului „Trei vieti”. Cum al doilea volum se numeste „Iubirea”, e clar ca Bote a incurcat socotelile. Poate iubirile din puscarie, fiule, caci numai dupa alea te umfla plansul. „Vocea mi se gatuieste, amintirile ma prapadeste…, pam-pam!”

Hronicar

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version