AcasăNews“Pana cand moartea ne va desparti”! Si-a fotografiat zilnic sotia bolnava de...

“Pana cand moartea ne va desparti”! Si-a fotografiat zilnic sotia bolnava de cancer! Imagini emotionante!

Fotograful Angelo Medendino a devenit celebru in intreaga lume dupa ce a realizat un proiect fotografic impresionant. El si-a pozat zilnic sotia care se lupta cu o boala crunta: cancerul.

„Pozele arata provocarea, greutatile, teama, tristetea si singuratatea pe care le-am infruntat impreuna, pe care le-a infruntat Jen cat a fost bolnava. Fotografiile nu ne definesc iubirea, ele sunt ceea ce eram noi, sunt iubirea noastra”, a declarat Angelo.

Fotograful, din America, a ramas vaduv in 2011, insa nu a vrut ca imaginea sotiei lui sa fie ingropata odata cu trupul ei: „Jen m-a invatat m-a iubesc, sa ascult, sa daruiesc si sa cred in altii si in mine insumi. Nu am fost niciodata mai fericit in viata mea decat atunci cand am fost alaturi de ea”.

Americanul a specificat ca si-ar dori ca proiectul lui sa fie o lectie si pentru alti bolnavi care trec prin aceleasi greutati prin care a trecut sotia lui, si sa le arate celor din jur ce inseamna in realitate sa ai cancer.

author avatar
Alina Costache
2.060 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger