AcasăNews“Operatiunea Caltabosul” la Senat

“Operatiunea Caltabosul” la Senat

Noii parlamentari mituiesc si fac trafic de influenta pentru o Dacie si o camera la hotel

Alertati de necazul colegilor deputati (carora nu le ajung masinile si locurile de cazare rezervate Camerei), noii senatori apeleaza la spaga si pile.

Noii parlamentari mituiesc si fac trafic de influenta pentru o Dacie Logan (foto jos) si o camera la hotel

Mai multi ”boboci” provinciali s-au prezentat  la Senat cu palinca si vinul in traista, atentii destinate functionarilor din Senat responsabili cu alocarea masinilor si a camerelor de hotel. Blocati de asemenea interventii, functionarii parlamentari incearca sa le explice noilor alesi ca nu asa stau lucrurile, dar degeaba.

”Unul din colegii mei s-a trezit ca ii da cineva 3 sticle de palinca. Intreband ce-i cu ele, il aude pe respectiv ca vrea si el o masina buna si, daca se poate, o camera <<cu prioritate>> la hotel. Cand a incercat sa-i explice noului venit ca nu asa stau lucrurile, omul a mai scos si un litru de vin rosu”, povesteste uluit un angajat al Senatului. Mai rusinosi din fire, altii i-au lasat pe sefii organizatiilor din care fac parte sa preseze in numele lor, pentru cate o camera si/sau o masina. Ferm hotarat sa nu ramana fara cazare de cinci stele, un parlamentar PPDD s-a instalat mai intai la Radisson Blu (cu cateva zile in urma), informand abia dupa secretariatul Senatului, prin fax, de isprava.

author avatar
Simona Badulescu
575 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger