AcasăNews“Miki”, un an cu suspendare pentru spaga

“Miki”, un an cu suspendare pentru spaga

Serban Mihailescu poate ataca sentinta cu recurs

Senatorul UNPR Serban Mihailescu, cunoscut publicului drept “Miki Spaga”, a fost condamnat, ieri, la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul privind armele de vanatoare

Serban Mihailescu poate ataca sentinta cu recurs

Mihailescu a primit cinci luni de inchisoare cu suspendare pentru luare de foloase necuvenite (pustile pe care i le-a dat fostul sau consilier Fanel Pavalache –n.r) si un an de detentie cu suspendare pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor, in final aplicandu-se pedeapsa de un an cu suspendare.  Totodata, instanta l-a obligat pe senator la plata cheltuielilor de judecata, in valoare de 2.000 de lei, dispunand ca armele, sapte la numar, sa ramana in custodia statului. Imediat dupa anuntarea verdictului, uneperistii au sarit in apararea colegului lor, precizand ca imaginea acestuia nu va fi afectata “mai mult decat a fost afectata in decursul timpurilor”.

“UNPR nu are nimic de facut. In plus, sentinta nu este definitiva, este cu recurs”, a declarat deputatul UNPR Eugen Nicolicea, precizand ca Mihailescu nu-si pierde functia de parlamentar.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
350 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger