AcasăNews“Intaiul amant” Kim Jong-il si-a executat o iubita

“Intaiul amant” Kim Jong-il si-a executat o iubita

Desi avea o statura de numai 1,58 m (ridicata de pantofi speciali cu toc de 10 cm), asta nu l-a impiedicat pe liderul nord coreean sa faca numeroase cuceriri.

Casatorit la dorinta tatalui sau in 1974 cu fiica unui ofiter superior (impreuna au o fata, Sul Song), Jong-il si-a cautat fericirea in alta parte. A iubit o actrita, Sung Hye-lim, cu care a locuit din 1969, fara ca cineva sa indrazneasca sa-i spuna tatalui. In 1971, se naste fiul lor, Kim Jong-nam.

Dupa ce Jong-il s-a casatorit, actritei i s-a pus in vedere sa renunte la el si la copil, ceea ce a innebunit-o. A fost trimisa la tratament la clinici din strainatate, dar nu i-a trecut niciodata depresia, murind, in 2002, intr-o clinica din Moscova. Mai tarziu, Koh Young-hee, o dansatoare frumoasa, i-a rapit inima, liderul nord-coreean afisandu-se cu ea peste tot, ca sotie oficiala. Aceasta a murit de cancer, in 2004, intr-o clinica din Paris. Jong-il a suferit foarte mult.

Dictatorul Kim Jong-il a murit! Ii urmeaza la tron “Printisorul”

Primii ani ai „Luceafarului” Kim Jong-il: La nasterea lui, s-a ivit o stea!

“Zeul” punk Kim Jong-il conducea prin dosare secrete!

Cinematografia nord coreeana, sub bagheta “Marelui regizor” Kim Jong-il

Kim Jong-il a murit si in 2003!

 

Atunci a disparut iarasi timp indelungat de pe scena politica. Cu Young-hee are doi fii: Jong-chul si Jong-uen, acesta din urma fiind anuntat de Coreea de Nord ca fiind succesorul tatalui sau. S-a spus ca a mai avut dupa ea numeroase legaturi pasagere, dar niciuna de suflet. O actrita de prima mana din Coreea de Nord, maritata, a avut o relatie cu Jong-il, dupa care s-a amorezat de un altul. Suparat ca a fost inlocuit atat de repede, Jong-il a profitat de faptul ca relatia celor doi nefericiti a fost expusa si a pus sa fie executata pentru adulter, anuntul fiind facut public. Amantul a murit “accidental”, adormind in masina, in garaj, cu motorul pornit!!! Au mai fost executati sau au murit in conditii neelucidate oameni care incercau sa consemneze date clasificate din biografia “intaiului amant”, cum i se spunea in cercuri restranse. In 2006, Kim Jong-il s-a casatorit cu secretara sa, Kim Ok, in varsta de 42 de ani.

 

author avatar
Adina Mutar
547 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger