AcasăNews“Fratii” lui Isarescu au preluat Europa

“Fratii” lui Isarescu au preluat Europa

Nu va fie frica, Trilaterala vegheaza asupra UE

Intrunirea „trilateralilor europeni” se desfasoara la Haga, Olanda, unde membrii sarbatoresc „preluarea” Europei, prin premierii Italiei si Greciei.

Nu va fie frica, Trilaterala vegheaza asupra UE

La reuniunea granzilor participa, din partea Romaniei, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, membru al comitetului executiv al Comisiei, cu alte cuvinte, avem si noi un loc la masa. Pe langa Isarescu, mai participa Mihai Tanasescu, reprezentantul Romaniei la FMI si Rasvan Radu, care conduce UniCredit Tiriac Bank, ultimul devenind membru al organizatiei in toamna acestui an.

Mugur Isarescu

Discutiile se axeaza in special pe largirea zonei economice spre Asia-Pacific, dar si pe implicatiile economice ale iminentului razboi cu Iranul si Siria, care a inceput, insa nu oficial. Cu Europa, treburile par aranjate.

Austeritate pentru popoare

Rasvan Radu

Italienii si grecii sar in sus de bucurie ca si-au schimbat premierii, ca aia vechi voiau sa le impuna masuri de austeritate. Deosebirea intre cei vechi si actualii consta in faptul ca Berlusconi si Papandreou au ezitat sa le aplice, pe cand Mario Monti si Lucas Papademos nu vor sta la discutii. Papademos este fostul vicepresedinte al Bancii Centrale Europene si membru al Comisiei Trilaterale. Mario Monti este chiar presedintele sucursalei europene a Trilateralei si membru al organizatiei Bilderberg. Criza datoriilor suverane pare a fi rezolvata, dar in favoarea bancherilor care au generat-o. Cand guvernele nu mai pot strange taxe ca sa acopere datoriile la banci, bancile pun „sechestru” pe tarile respective, iar popoarele musai sa stranga cureaua.

Mihai Tanasescu

Dupa intrunirea de la Bucuresti, Mihai Tanasescu a declarat ca „acesti oameni aduc progresul, aduc unitatea, o mai buna cunoastere a lucrurilor care se intampla in fiecare tara”. Aha! Atunci sa ne explice si noua cum se vede din ”trilaterala” debarcarea lui Mircea Geoana, ca asta e nebuloasa la ordinea zilei?!

 

author avatar
Adina Mutar
1.083 afisari

2 COMENTARII

  1. Toţi 3 sunt cu arătătorul în sus ? Ce dracu mai vreţi să spuneţi acum cu asta ?

    Ală mai micu are şi arătătorul mai mic, normal, dar Tănăsescu îl are cât Isărescu ?

  2. Masonii bineinteles , astia ne conduc , in frunte cu cel mai mare mason din Romania, Mugur Isarescu!!El e capul masoneriei , si nimeni nu-l va da jos vreodata.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger